Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

Дата: 14.08.2017 13:49
Кількість переглядів: 919

Фото без опису

08.08.2017 в приміщені  Великокопанівської сільської ради відбулося засідання земельної комісії, на якій було розглянуто скаргу Буганова М.І. на свого сусіда-племінника Буганова І.І. Зміст скарги полягав у тому, що Буганов І.І. не дотримується правил добросусідства, а саме витоптує город Буганова М.І., відпускає свою собаку, яка бігає по посадженому городу та ображає самого Миколу Івановича та його дружину. 11.05.2017 року комісія вже виїжджала на місце спору, встановила чіткі межі між їхніми ділянками і тоді сторони пообіцяли загородитися.

На засіданні були присутні дві конфліктуючі сторони, які постійно сварилися та не могли дійти згоди. Комісія повторно запропонувала сторонам поставити загорожу між їхніми земельними ділянками. Буганов І.І. погодився поставити загорожу за власні кошти до кінця вересня 2017 року. Комісія також нагадала сторонам про правила добросусідських відносин (ст.103 Земельного кодексу України), тим паче, що вони є не тільки сусідами, а ще й близькими родичами.

Фото без опису

09.08.2017 року земельною комісією був здійснений виїзд на вулицю Кооперативну за заявою гр. Путренко Л.І., з метою встановлення компромісу між братом і сестрою та їхньою матір’ю, які отримали в спадок будинок від батька, але не можуть поділити земельну ділянку, загальною площею – 0,60 га, біля будинку (земельна ділянка не приватизована).

Комісією проведено рулеточний обмір земельної ділянки, та встановлено, що по вулиці ширина земельної ділянки - 70,70 м., а в кінці городу - 52 м., загальна довжина - 90 м. Загальна площа земельної ділянки по факту становить 0,58 га.

Комісією було встановлені межові знаки у вигляді акаційових стовпчиків .

Також земельна комісія разом із конфліктуючими сторонами вирішили: город розділити на три рівні частини: 1 частина загальною площею – 0,1086 га відійшла Путренко Л.І., 2 частина загальною площею – 0,1086 га відійшла Ярошевичу  Миколі Івановичу, 3 частина загальною площею – 0,1086 га відійшла їх матері  Супрун Ользі Купріянівні.

Фото без описуФото без опису

09.08.2017 року на території центральної садиби ДП «Великокопанівське ЛМГ» відбулася зустріч голови Великокопанівської сільської ради Костенко В.Д., начальника відділу – спеціаліста з земельних питань І категорії Великокопанівської сільської ради Комар О.В. за участі директора Савлука Ю.В. та головного лісничого Тарасенко О.П. із працівниками, пенсіонерами, жителями ДП « Великокопанівське ЛМГ» які проживають на території Лісгоспу.

Дана зустріч відбулася з ініціативи робітників, пенсіонерів, колишніх працівників та просто жителів Лісгоспу, які звернулися в сільську раду із питання надання земельних ділянок ДП «Великокопанівське ЛМГ» для ведення городництва.

В ході розгляду цього питання виникали питання, які потребують більш детального розгляду, вивчення та надання консультацій із земельних питань за участі представників Херсонського обласного управління лісового та мисливського господарства.

На підставі вищезазначеного було прийнято рішення організувати ще одну повторну розширену зустріч та запросити на неї народного депутата Верховної Ради України Негоя Ф.Ф. та представника Херсонського обласного управління лісового та мисливського господарства щодо розгляду та можливості вирішення вищезазначеного питання.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Начальник відділу – спеціаліст із земельних питань І категорії        Комар О.В.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь