Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Приймаємо закордонних гостей

Дата: 09.10.2017 14:01
Кількість переглядів: 1043

Фото без опису

Вкотре приймаємо закордонних гостей

5 жовтня відбулась зустріч сільського голови Великокопанівської об’єднаної територіальної громади Валентини Костенко з керівництвом Програм співробітництва ЄС в Україні Берендом де Гроот, Бастіананом Фейгель, програмним директором Програми U-LEAD від Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ до Херсонської області, та представниками Херсонського Центру розвитку місцевого самоврядування на чолі з директором Оксаною Сілюковою .

Зустріч проходила за круглим столом у формі діалогу, в ході якого гостей цікавили подробиці об’єднання громади: проблеми та їх вирішення під час створення,  вплив об’єднання на подальший розвиток с. Великі Копані, як центра приєднання, та на приєднане селище Абрикосівка. Після цього їм було запропоновано відвідати будь-який куточок громади на вибір.

Так як у гостей часу було обмаль, вони вирішили завітати до ДНЗ ясла-садок «Ягідка», Центру первинної медико-санітарної допомоги, відділу освіти, ізостудії та костюмерної.

Багато запитань та відповідей звучало щодо проблем Центру первинної медико-санітарної допомоги. Провів стінами даного приміщення, розповів про умови праці та прийом хворих, про всі наболілі питання в. о. головного лікаря ЦПМСД Баєв П.Г.

Шушко Т.В. – начальник відділу освіти, розповіла  про  створення даного відділу,  показала також відвідувачам ізостудію та костюмерну, котрі залишилися в захваті від побаченого. Остання  їх дуже вразила величезною кількістю костюмів.

Завідувачем ДНЗ ясла-садок «Ягідка» Білобородько Л.І.  гостей  було ознайомлено з основними здобутками, територією садочка та запрошено відвідати заняття однієї з груп.  Вихованці садочка приємно вразили гостей своєю обізнаністю до іноземних мов.

Зазначений візит  проведений у рамках Програм співробітництва ЄС в Україні  та U-LEAD від Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ до Херсонської області, а також завдяки Херсонському Центру розвитку місцевого самоврядування став першим для нашої громади і маємо надію, що матиме велике значення для розвитку подальшого партнерства з провідними організаціями міжнародної технічної допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь