Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Концертні програми Будинку культури

Дата: 10.03.2017 14:05
Кількість переглядів: 1068

Березень – це не просто перший місяць весни. Це насамперед початок тепла, розквіт краси, природи та любові. І тому невипадково перше свято весни – День жінок. Саме в цей день прийнято вважати, що все найпрекрасніше у світі пов’язане з нашими чарівними жінками.

Щоб привітати зі святом прекрасну половину Великих Копанів творчі колективи СБК підготували цілих дві святкові концертні програми, які всі бажаючі змогли переглянути сьомого та восьмого березня у стінах Будинку культури. Найдорожчих людей – мам, бабусь, сестричок та однокласниць вітали дитячі творчі колективи «Асорті», вокальний ансамбль «Діти сонця», солісти вокально-естрадної студії «Легенда степу» та дитячий хор «Джерельце». Порадували напередодні свята відвідувачів СБК учасники студії образотворчого мистецтва «Каляки-маляки» та гуртка художньої праці «Умілі ручки» виставкою своїх робіт «Жіночність і весна – вони єдині». Частина їх представлена у фойє будинку культури, а інше – у виставковій залі студії. Всі ці доробки, як учасників студії, так і творчих колективів об’єднують одні спільні риси: натхнення і безпосередність. І , звичайно, талант. Тому їх творчість вимагає захоплення і вдячність.

Не виняток і колективи, що їх називають «дорослими». Це ті творчі об’єднання, вік учасників яких починається від 16-ти і старші. Рейтинг їх популярності визначається кількість порожніх місць у залі. 8 березня на перегляд концертної програми завітало скільки глядачів, що вільних місць не було. І «стоячих» теж. Високою майстерністю відзначені виступи цієї категорії місцевих аматорів сцени.

Привітати зі святом, з квітами і подарунками, від імені Великокопанівської сільської ради, вже традиційно, завітала сільський голова В.Д.Костенко. Нехай справдяться всі побажання, що прозвучали в ці дні. Нехай тепло сердець і гарний настрій будуть з нами протягом цієї весни.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь