Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Робота музичного керівника у ДНЗ ясла-садок "Ягідка" села Великі Копані

Дата: 25.01.2018 14:13
Кількість переглядів: 1230

Фото без опису

У дошкільному навчальному закладі ясла-садок «Ягідка» села Великі Копані кожен вихователь намагається проводити свої заняття на високому науково-методичному рівні.

Своїми методами роботи з дітьми поділилася з нами музичний керівник Задніпряна Людмила Миколаївна: «Музичні заняття - це неймовірно сприятливий майданчик для розвитку дітей у процесі гри. Працюю над творчим розвитком дітей, допомагаю дітям розібратись у співвідношенні звуків за висотою, розвивати в них відчуття ритму, тембровий і динамічний слух, заохочувати до самостійних дій із застосуванням отриманих знань.

На домінантних музичних заняттях, на етапі закріплення часто використовую форму роботи - озвучення казки музичними інструментами у різних вікових групах.

Вихованці молодшої групи - зацікавлено слухають казку з озвученням та використанням пальчикового театру, розвиваючи слухову, зорову пам`ять.

Діти середнього дошкільного віку із задоволенням озвучують самостійно із використанням ляльок «бі», «ба», «бо», тим самим розвивають техніку володіння гри на музичних інструментах та здібності авторської майстерності ( змінюють тембр голосу, міміку) передаючи характер казкових героїв.

В старших групах діти створюють ціле театральне дійство, використовуючи свій творчий потенціал: хто грає на музичних інструментах, хто виконує ролі таким чином в ігровій формі закріплюючи знання, вміння та навички набуті на попередніх музичних заняттях.».

Ось що розповідає завідувач ДНЗ ясла-садок «Ягідка» Білобородько Любов Іванівна про цього вихователя: «Людмила Миколаївна зарекомендувала себе компетентним, творчим педагогом, який проводить освітній процес на високому науково-методичному рівні, володіє сучасною методикою музичного виховання дітей дошкільного віку, використовує інноваційні методи роботи з дітьми, зокрема елементи методики К. Орфа. Вона вважає, що саме ігрова форма несе оптимальне пізнавальне навантаження, не втомлює дітей, дає їм позитивний емоційний заряд. Постійно працює над підвищенням свого фахового рівня. Людмила Миколаївна готується до атестації.».

Чудово, що у Великокопанівській сільській об’єднаній територіальній громаді є хороші вихователі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь