Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Щодо заходів з попередження та ліквідації пожеж.

Дата: 05.05.2017 14:13
Кількість переглядів: 841

З початку року в Олешківському районі спостерігається критичний стан із пожежами. Лише за перші три місяці 2017 року сталося 60 пожеж (в минулому році - лише 18), 45 випадків горіння сухої трави та очерету. Щодня трапляються займання на території лісових господарств Олешківського району. У березні 2017 року виникло 10 лісових пожеж, на площі 5,1 га. Тричі до гасіння лісових пожеж залучалися сили обласного гарнізону ДСНС.

До Олешківського РС ГУ ДСНС України у Херсонській області                 надійшов лист ДП «Великокопанівське лісомисливське господарство», ДП «Олешківське лісомисливське господарство» та «Степового філіалу УКРНДІЛГА», у якому директори інформують про повну відсутність працівників з 1 квітня 2017 року. У зв'язку із повною відсутністю фінансування всі фахівці знаходяться у відпустці без збереження заробітної плати.

Відповідно 21 Державна пожежно-рятувальна частина залишається єдиним підрозділом по охороні лісів та життя і майна населення, приватних, державних, комунальних підприємств.

Тож, закликаємо всіх громадян не залишатися байдужими до нашого навколишнього середовища, не створювати надзвичайних ситуацій, забезпечувати термінове оповіщення підрозділів ДСНС району про факти виникнення пожеж та загорань у природних екосистемах.

 

 

 

 

Начальник відділу – спеціаліст                                          О.В.Комар.

із земельних питань І категорії

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь