Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

МАЙСТЕР СВОЄЇ СПРАВИ

Дата: 17.03.2017 14:33
Кількість переглядів: 1140

Сьогодні, як ніколи людина має бути вільною, творчо мислячою, гармонійно розвиненою.

У Абрикосівській ЗОШ І-ІІІ ступенів формують ці життєві компетентності не тільки на уроках мови, літератури, історії, але й творять диво на уроках  з технологій: бо коли тебе направляє у правильне русло винахідлива людина, то й сам обов'язково станеш творчим, здібним.

Справжнього ремесла вчить своїх вихованців Грабар Михайло Володимирович на заняттях спецкурсу «Художня обробка деревини». Разом з ним школярі перетворюють шматок деревини на незвичайний виріб з дивовижними орнаментами. Дитячі майстерні вироби побували неодноразово на виставках районних та обласних конкурсів, де посідали призові місця. Різьблення по дереву – вид художньої творчості, що поєднує красиве та корисне. Така праця зосереджує увагу дитини, надає бадьорості, наснаги, знімає депресію, розвиває естетичні смаки.

Михайло Володимирович – творча людина : він використовує різні інноваційні технології, прививає дітям почуття патріотизму, любов до прекрасного, спонукає відчувати національний колорит, заглиблюватися у витоки розмаїтого й багатогранного українського декоративно-ужиткового мистецтва.

Здобуті навики переносити малюнок на деревину, креслити, фантазувати, виконувати різьблення згодяться учням у житті, допоможуть отримати професію, а для когось стануть сімейною традицією,яка переходитиме з покоління в покоління.

Дитячі роботи радують серце батьків, коли їх дарують на свято, приносять задоволення вчителю, коли перемагають на конкурсах, а самому майстру – шану.


                                                                                             Н. І. Лишак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь