Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Привітання від Великокопанівського СБК

Дата: 07.12.2017 14:45
Кількість переглядів: 806

Фото без описуСьогодні, 7 грудня 2017 року, по всій Україні святкується День місцевого самоврядування. Без вітань не залишилися і депутатський корпус, члени виконавчого комітету та працівники Великокопанівської сільської ради. 
Від імені Народного депутата Негоя Федора Федоровича, слова привітання висловив Лекович Іван Васильович. Привітали також працівників Великокопанівської сільської ради колективи Абрикосівської та Великокопанівської шкіл, дошкільних навчальних закладів ясла-садок «Ягідка» та «Пурпурова квітка». 
Неочікуваним було привітання від Великокопанівського сільського Будинку культури та сільського клубу села Добросілля, які підготували концерт з нагоди Дня місцевого самоврядування. На свято були запрошені депутати восьмого скликання, виконавчий комітет, теперішні і колишні працівники Великокопанівської сільської ради.
Лунали чудові пісні у виконанні вокальних колективів, які вразили не тільки своїми вокальними даними, а й креативним підходом до виконання пісень. 
Під час свята сільському голові Валентині Костенко було вручено сертифікат на звання "Найкращий у світі сільський голова" та всім відділам сільської ради винесено подяки і присвоєні звання. Зі сцени лунали цікаві римовані вірші про їх роботу. 
Протягом всього концерту у всіх присутніх в залі на обличчях сяяли щирі усмішки.
Великокопанівська сільська рада висловлює вдячність відділу культури - керівнику Пономаренку А.І., а особливо колективу Великокопанівського сільського Будинку культури під керівництвом Собко Т.С. та колективу клубу села Добросілля за підготовку та проведення цього свята.

Великокопанівська сільська рада

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь