Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Рубрика "Досвід кожного - надбання всіх"

Дата: 19.01.2018 14:47
Кількість переглядів: 868

У дошкільному навчальному закладі ясла-садок «Ягідка» на педагогічній раді було вирішено 1 раз на місяць оформляти рубрику «Досвід кожного – надбання всіх»,  з метою відстеження професійного зростання педагогів та узагальнення і поширення перспективного педагогічного досвіду.  Сьогодні  розміщено першу статтю рубрики «Досвід кожного – надбання всіх».

Протягом тижня (15.01-19.01.2018 р.) вихователями різновікових груп було проведено цікаві, змістовні заняття.

Так у ІІ молодшій групі мовленнєве заняття супроводжувалося фрагментами ігрової  та театральної діяльності, де були присутні лісові казкові герої. Діти із захопленням розповідали про Лисичку-сестричку та Вовчика-братика. Вихователь Костіна Т. М.

А середня група зацікавила нас математичними здібностями, де вихователь Крайнюкова Н. В. використовувала інноваційні технології: технологію розвитку творчої особистості, технологію « Школа ейдетики», під час роботи в зошитах використовувала метод Монтессорі.

В старшій групі відбулося інтегроване колективне заняття природа-аплікація на тему « Бублики і сушки продукти харчування». Головну роль на занятті відігравала «чарівна паличка», яка перетворила зроблені дітьми з паперу бублика на справжні. Вихователь Острянська А. В.

Черкова О. О., вихователь (який атестується у 2017-2018 навчальному році),  проводила інтегроване заняття з розвитку мовлення та образотворчого мистецтва,  де використала інноваційні технології  А. В. Богуш, Л. Шульга та спадщину В. Сухомлинського. Олена Олександрівна старанно готується до проведення освітнього процесу, добирає дидактичний матеріал та наочність. Широко використовує ігрові методи, вважає, що саме ігрова форма організації занять несе оптимальне пізнавальне навантаження. Працює над підвищенням свого фахового рівня, проводить просвітницьку роботу з батьками, приймає активну участь у методичній роботі закладу.

 Завідувач Білобородько Л. І.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь