Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Федір Негой продовжує свою меценатську місію

Дата: 20.07.2017 14:48
Кількість переглядів: 789

Фото без опису

Федір Негой продовжує свою меценатську місію

Наш односелець, народний депутат України Негой Федір Федорович, сьогодні 20 липня вручив трьом обдарованим випускникам шкіл Олешківського району сертифікати на безкоштовне навчання в обраних ними вищих навчальних закладах. Такі документи отримали Іван Худяков та мати Олексія Захарова з м. Олешки, а також Яніна Мельник з с. Козачі Лагері. Таким чином, він продовжує виконувати свою особисту програму – допомагати обдарованим дітям отримати вищу освіту. Олешківський район став останнім у переліку районів, що вже отримали таку допомогу.

Урочисте вручення сертифікатів відбувалось у сесійній залі Олешківської районної ради.

Головними критеріями конкурсу-відбору, що передував визначенню претендентів на навчання, були добрі успіхи у шкільному навчанні та бажання продовжувати його в університеті. Та з однією умовою: діти мали походити з родин, котрі самотужки неспроможні дати дітям освіту через брак коштів. Відбір випускників проводила комісія із залученням фахівців відділу освіти райдержадміністрації, фахівців з питань сім'ї, молоді і спорту, а також представників громадськості.

Меценатство є святим обов'язком для кожної людини, котра має можливість допомагати молоді. Дуже прикро, що представники Великокопанівської ОТГ не потрапили в цей список, але маємо надію, що обдаровані випускники нашої школи теж отримають таку змогу навчатися у навчальному закладі, за кошти Федора Федоровича в майбутньому!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь