Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Федір Негой продовжує свою меценатську місію

Дата: 20.07.2017 14:48
Кількість переглядів: 775

Федір Негой продовжує свою меценатську місію

Наш односелець, народний депутат України Негой Федір Федорович, сьогодні 20 липня вручив трьом обдарованим випускникам шкіл Олешківського району сертифікати на безкоштовне навчання в обраних ними вищих навчальних закладах. Такі документи отримали Іван Худяков та мати Олексія Захарова з м. Олешки, а також Яніна Мельник з с. Козачі Лагері. Таким чином, він продовжує виконувати свою особисту програму – допомагати обдарованим дітям отримати вищу освіту. Олешківський район став останнім у переліку районів, що вже отримали таку допомогу.

Урочисте вручення сертифікатів відбувалось у сесійній залі Олешківської районної ради.

Головними критеріями конкурсу-відбору, що передував визначенню претендентів на навчання, були добрі успіхи у шкільному навчанні та бажання продовжувати його в університеті. Та з однією умовою: діти мали походити з родин, котрі самотужки неспроможні дати дітям освіту через брак коштів. Відбір випускників проводила комісія із залученням фахівців відділу освіти райдержадміністрації, фахівців з питань сім'ї, молоді і спорту, а також представників громадськості.

Меценатство є святим обов'язком для кожної людини, котра має можливість допомагати молоді. Дуже прикро, що представники Великокопанівської ОТГ не потрапили в цей список, але маємо надію, що обдаровані випускники нашої школи теж отримають таку змогу навчатися у навчальному закладі, за кошти Федора Федоровича в майбутньому!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь