Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Вебінар з розвитку ОТГ

Дата: 31.07.2017 14:55
Кількість переглядів: 970

Фото без опису

Вебінар з розвитку ОТГ

Великокопанівська ОТГ, як завжди,  намагається активно приймати участь в навчанні та впроваджувати в своїй діяльності новацій. Тому  подали заявку та були відібрані до участі в навчанні, яке надав проект "Громадянській діалог - співпраця органів самоврядування ОТГ задля розвитку", що виконується Центром Європейської співпраці (Польща) спільно з Поліським фондом ( Україна) співфінансується за кошти програми «Підтримка місцевої демократії», профінансованої в рамках програми «Польська співпраця задля розвитку» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

  Під час навчання учасники Великокопанівської ОТГ Костенко В.Д. та Коцар В.М. отримали не тільки навички, а й якісно створений План соціально-економічного розвитку громади. Перша сесія навчання відбулась у м. Києві з 30 червня по 2 липня 2017 року. Організатором навчання стала Наталля Висиканець, а тренерами виступили висококваліфіковані експерти (партнери програми "DOBRE") Наталля Ключник, Томаш Чубара, Вдовенко Юрій. 

Як продовження навчання в м. Киів, 27 липня 2017 року на освітній платформі Асоціації сільських, селищних рад та об’єднаних громад України о 16:00 навчальну програму розпочав вебінар на тему «Покращення публічних послуг в ОТГ», який провела Наталія Ключник – виконавчий директор  «Асоціації сільських, селищних та об’єднаних громад України» . Говорили на різні теми, зокрема:

  1. Послуги, що надаються в ОТГ та якої вони якості;
  2. Наявність проблем в ОТГ та їх вирішення.

В on-line режимі учасники, за підтримки експертів та консультантів проекту, сформували та провели  оцінку публічних послуг, визначили слабкі та сильні сторони, загрози та можливості. Навчилися визначати пріоритетність проблем та потребу в наданні послуг для населення.  Як результат 2 тижневого навчання в on-line став документ «План покращення послуг в ОТГ».

         Даний вебінар був необхідним та важливим для нашої громади. Оскілки, саме 27.07.2017 року відбулося 3 засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Великокопанівської ОТГ.

Вдячні за отримані навички та цікавий підхід до навчання та всім учасникам за доброзичлив, цікаве спілкування й обмін досвідом!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь