Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Про спорт

Дата: 14.08.2017 14:56
Кількість переглядів: 1049

Фото без описуФінальні змагання з футболу за кубок «Золотий колос України»

З 10 по 16 липня в м. Скадовську Херсонської області відбулися Всеукраїнські фінальні змагання з футболу за кубок «Золотий колос України» серед юнаків 2004 року народження.
Всеукраїнські фінальні змагання ВФСТ «Колос» АПК України з футболу за Кубок «Золотий колос України» проводилися з метою подальшого розвитку дитячо-юнацького футболу серед сільського населення, пошуку і відбору талановитих юних футболістів, поліпшення якості та підвищення ефективності роботи ДЮСШ, СДЮСШОП, ДЮФК, ДЮКФП, які культивують футбол, сільських та селищних, міських (крім міст, обласних центрів) фізкультурно-спортивних і футбольних клубів ВФСТ «Колос» АПК України, підведення підсумків навчально-тренувальної, спортивно-масової роботи з розвитку футболу у ДЮСШ, СДЮСШОП, ДЮФК, ДЮКФП, сільських, селищних, міських (крім міст, обласних центрів) фізкультурно-спортивних і футбольних клубах, обласних організаціях ВФСТ «Колос» АПК України.
Команда «Ніка», як переможець Кубка ОТГ Херсонщини, стала представником Великокопанівської громади на цих змаганнях. У фінальній її частині взяли участь команди з усіх регіонів України.
Все було на фінальному змаганні з футболу: і сльози радості, і сльози печалі, адже наша команда в останньому матчі за вихід в основний фінал на останніх секундах гри пропустила в сітку власних воріт м’яч від минулорічного чемпіона – команди з м. Миколаєва. У зв’язку з цим за додатковими показниками доленосний гол не дозволив нам пройти далі.
Хоч прикрощі і не дали можливості змагатися за призове місце, хочеться відзначити наступні позитивні моменти:
1) Діти набралися досвіду, що знадобиться їм для участі в подальших великих змаганнях;
2) Знайшли нових друзів з інших регіонів України;
3) Відчули всю відповідальність та патріотичність, представляючи Великокопанівську ОТГ.
Висловлюємо від всіх спортсменів подяку депутатському корпусу, виконавчому комітету Великокопанівської сільської ради за те, що виділили кошти в сумі 21 000 грн, забезпечивши проживання та харчування команди. Діти отримали незабутні враження не тільки від змагань, а й від відпочинку на морі.
До складу команди увійшли: Шушко С.В. – представник команди, Макарчук Данило – капітан команди, Самойлов Андрій, Нікітін Леонід, Острянський Максим, Чернецький Микола, Сливка Марк, Курільчук Максим, Магомєдов Расим, Величко Данило, Пустовой Віктор та Літвінов Данило.
Тренер команди Довгаль В.П.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь