Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Привітання з Днем соборності України від учнів Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів

Дата: 22.01.2018 14:59
Кількість переглядів: 820

Сьогодні, 22 січня 2018 року, не зважаючи на хурделицю, до Великокопанівської сільської ради завітали учні 10-А класу Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів під керівництвом класного керівника та вчителя української мови і літератури Олексюк Олени Анатоліївни, аби привітати з Днем соборності України.

Цей день увійшов в історію українського народу як свято національної єдності і є символом об’єднання України, що стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі, непохитність української нації та єдність наших прагнень на шляху до розбудови квітучої і заможної України.

Юні патріоти нашої держави, справжні україночки – учениці 10-А класу привітали теплими словами колектив сільської ради з Днем соборності України і в знак цілісності, незалежності, соборності та могутності нашої Батьківщини, подарували символічні стрічки.

 Ми пишаємося тим, що у Великокопанівській громаді підростає молоде покоління, яке сповнене любові до рідного краю, бажанням зберегти єдність, цілісність та незалежність України!

Колектив Великокопанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь