Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

З ДНЕМ ПРАПОРА ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 29.08.2017 15:01
Кількість переглядів: 801

Фото без описуЗ днем народження, Україно!

         День Державного Прапора і День Незалежності України - ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, єднання людей в ім’я процвітання рідної країни. Наш прапор – це символ Свободи і Незалежності, слави і відродження України. Державна Незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку, культурної та економічної розбудови нашої країни.

З нагоди Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України 23 серпня на майдані перед Будинком культури с. Великі Копані відбувся святковий концерт «З днем народження, Україно!» за участі творчих колективів Великокопанівського Будинку культури.

         З глядачами своїми надбаннями  на святі поділилися учасники вокально-естрадної студії «Легенда степу», театр пісні «Максимум», танцювальні колективи «Асорті», «Відображення», «Віночок», ВІА «Колорит», вокальний жіночий ансамбль «Мелодія душі» та народний вокальний гурт «Чисті криниці».  

         Концертна програма колективів Будинку культури закінчилася винесенням величезного розміру прапора України, а святкування продовжилося відкриттям дискотеки.

         Святкувати зібралася не тільки молодь, а й старше покоління та малеча. Танцювали, співали, вигравали призи – одним словом, раділи всі!

(фото зі свята див. у фотогалереї в альбомі "Святкування Дня Прапора та Дня Незалежності")


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь