Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Ура! Канікули! Відпочити час!!!

Дата: 21.06.2017 15:05
Кількість переглядів: 924

Швидко пливе час... І знову літо. Ще один навчальний рік прямує до свого логічного завершення. Пройшли підсумкові роботи і знову в нашій школі, як і в інших школах країни, 1 червня гостинно розпочав свою роботу пришкільний табір з денним перебуванням «Сонечко». Літо – це пора незвичайних вчинків, нових вражень, пора нового яскравого життя. Літо – це окрема маленька республіка. Саме тому літній пришкільний табір має бути джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я. Усю виховну роботу табору колектив Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів спрямовував на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, порозумітися між собою, пізнати один одного краще. Свою роботу колектив табору спрямовував на оздоровлення дітей, як фізичне, так і моральне. Адже дитина – це скринька з фантазією, талантом, упевненістю в собі, її просто потрібно вчасно відкрити. Робота в таборі була розподілена, як правило, на три розділи:

- загально табірні виховні, культурно – спортивні, музичні та розважальні заходи;

 - робота з проведенням виховних та розважальних заходів у загонах;

 - відпочинок.

Кожного ранку табір розпочинав свою роботу й закінчував організаційними лінійками. Після лінійки всі загони шикувалися на ранкову зарядку. У таборі вирувало життя у 6 загонах: «Дельфін», «Волошки», «НЛО», «Тусовка», «Посмішка», «Соняшник».

Кожного дня було організовано розважальну програму: конкурси, вікторини, міні-концерти, спортивні змагання, музичні конкурси. Після основного заходу влаштовувалась дискотека у місцевому Будинку культури, де діти могли вивчити нові рухи,  потанцювати масові танці, позмагатися з вихователями. Неодноразово гостинно приймала учнів сільська дитяча бібліотека. Бібліотекар Самойлова Н.М. завжди готувала цікавий матеріал відповідно до плану роботи табору. Майже щодня для вихованців школи були організовані екскурсії. Цього року діти відвідали Миколаївський зоопарк і музей, весело розважилися у «Водолії», захоплюючою подорожжю була мандрівка до найкращого у Європі біосферного заповідника  Асканія-Нова, незабутньою стала подорож річкою Дніпро на ракеті та баркасі, пізнавальними  виявилися екскурсії  до Зелених Хуторів, де вихованці  відчули себе справжніми майстрами та у кінний клуб  «Grand Prix», у якому діти естетично насолодилися, стали свідками справжніх  кінних перегонів.  Двічі учнів школи радо зустрічав розважальний комплекс на «Фабриці»,  а на завершення табірної зміни школярі відвідали свій улюблений Скадовський аквапарк.

Велика увага у таборі приділялася туристсько-краєзнавчій роботі. Завдяки вчителям Сокровищуку Ю.В., Макаренку М.М., Мухіну О.І. учні подорожували визначними місцями Олешшя. Відвідали село Кринки, Козачі Лагері, залізничну станцію «Пойма».  Було організовано екскурсію на елеватор до села Тарасівки. Крім виховних та розважальних заходів у таборі проводились бесіди з охорони праці, щодня працював мовний табір з вивчення іноземних мов,  психолог школи Кузнецова Т.Д. надавала психологічну допомогу. 

Відпочинок у таборі «Сонечко» неймовірно сподобався дітям, адже кожного дня були нові завдання, нові свята, змагання та конкурси. Режим дня відповідав потребам дитини, було гармонійно поєднано відпочинок та розваги, хвилини релаксації та активних дій. Це сприяло відпочинку дітей, покращенню їхнього фізичного та морального здоров’я, згуртуванню учнівського колективу. Крім цього діти отримали безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.

Начальник табору Олексюк О.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь