Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Святкування Дня Незалежності в с-щі Абрикосівка

Дата: 29.08.2017 15:18
Кількість переглядів: 732

Фото без опису

24 серпня – День Незалежності України!

Як гордо звучать ці слова на устах патріотів! Для тих, хто не продав рідну землю, не обміняв її на закордонні «золоті гори», цей день – не просто день в календарі. І хоч де - хто досі не може повірити, не може змиритись з цим, але – Так! Ми незалежні! Український народ, той, що вистраждав та виборов свою волю, вільний буде навіть у кайданах. Бо незалежність – це воля духу нашого та думки!

На честь 26-ї річниці Незалежності України 23 серпня в Абрикосівському Будинку культури пройшло свято. На початку концерту діти врочисто внесли державний прапор, а всі присутні стоячи віддали шану своїй державі під звуки гімну. Всі учасники концерту були святково вбрані у вишиванки. Зі сцени в цей вечір лунали пісні про рідну землю, про батьківщину, про земляків наших та звичайно не були забуті солдати, які боролися за нашу волю. Їм була присвячена пісня «Молитва за Україну». На протязі концерту у залі була тепла атмосфера. Наприкінці свята, працівники Будинку культури та сільської бібліотеки пригостили присутніх гостей солодощами.

Ми щиро вітаємо всіх українців з цим Великим для нашої історії святом! Де б не були ви, хто б не роз’єднав нас, - ми одна родина! І нехай сила предків наших – славних козаків, надає нам наснаги на майбутні перемоги!

Художній керівник, Горючева К.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь