Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Санітарний стан.

Дата: 07.07.2017 15:18
Кількість переглядів: 1047

         29.06.2017 року працівниками Великокопанівської сільської ради було здійснено рейд-перевірку  санітарного стану в с.Великі Копані:

1. На земельній ділянці, по вул. Соборна загальною площею 12,7735 га, на якій розташований майновий комплекс  ПП «Лотос –Альфа».

Санітарний стан земельної ділянки, на жаль, знаходиться в незадовільному стані, на території росте бур’ян, в т.ч. і карантинний, лежать купи сміття. На частині земельної ділянки стоять вантажні автомобілі, проводиться закупівля сільськогосподарської продукції – тобто використовується під комерцію. Також повідомляємо, що дана земельна ділянка використовується без правоустановчих документів – без договору оренди, орендна плата не сплачується.

 Директору ПП «Лотос-Альфа» Герценюк-Гречаній Н.І. було виписано попередження, щодо порушення правил благоустрою, та надано термін в 10 днів для усунення недоліків, в іншому випадку буде складено протокол та накладено штраф.

2. Санітарний стан земельної ділянки загальною площею 0,3515 га по вул. Соборна, яка надана в оренду ПП Лащуку О.В. під розміщення магазину-складу  будівельних матеріалів. Ніякого магазину-складу будматеріалів  не виявлено, натомість на земельній ділянці повним ходом функціонує базар, стоянка вантажних автомобілів, закупівля сільськогосподарської продукції.  Санітарний стан земельної ділянки також знаходиться в незадовільному стані. Лащука О.В. для надання попередження не виявлено.

3. Також були зроблені усні попередження щодо санітарного стану прибудинкових територій деяким мешканцям вул. Листопадна.

 

Інспектор по благоустрою 

Великокопанівської сільської ради                                                                          Войцеховська О.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь