Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

На ділянці дороги між селом Великі Копані та селищем Абрикосівка жорствою засипано ями

Дата: 18.12.2017 15:19
Кількість переглядів: 1079

Про величезну кількість витрат на ремонт транспортних засобів, спричинених великою кількістю ям на ділянці дороги між селом Великі Копані та селищем Абрикосівка, знають не тільки місцеві жителі .

Для тимчасового вирішення цієї проблеми 12 та 13 грудня 2017 року небайдужими мешканцями селища Абрикосівка було засипано жорствою ями від залізничного переїзду с. Великі Копані до центру с-ща Абрикосівка.

Жорству та один з тракторів, на якому працював Мазнев О., надано КП «Великокопанівське». Попередньо була домовленість з власниками тракторів – Дяченко А., Чапайло В. та Ященко В., які також надали свій транспорт.

Два дні завзято працювали громадяни не тільки селища Абрикосівка – Мурсалов Н., Васюков О., Шапурін Є., Романюк В., Побережник І., Побережник С., Остапук А., Войціховський А., Плацев О., Гарасим Ю., Головачов О., а й житель с. Подо-Калинівка – Рассказов О не даремно. Чимало подяк вже почули від водіїв.

Хочемо висловити велику подяку всім учасникам цього заходу. Дуже приємно, що є такі люди, які покидають свої справи заради суспільних потреб та готові безкорисно надати допомогу. Адже тільки від нас залежить наше майбутнє, тільки ми можемо його змінити на краще!

В.о. старости Любов Тимчак

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь