Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Контроль стану використання земель сільськогосподарського призначення.

Дата: 23.06.2017 15:19
Кількість переглядів: 944

Великокопанівською сільською радою було здійснено рейд перевірки стану використання сільськогосподарських земель в адміністративних межах Великокопанівської сільської ради (с.В.Копані, с. Абрикосівка, с. Добросілля).

 Відділом земельних відносин було проведено роботу з фермерами – орендарями та власниками земельних ділянок та встановлено, що більшість земель обробляються – використовуються. Фермерські господарства займаються вирощуванням садів, полуниці, баштанних культур, частина фермерських земель засіяні зерновими культурами: пшениця, ячмінь, жито та соняшник.

 Ще було перевірено використання земельних ділянок, наданих для ведення особистого селянського господарства та встановлено, що громадяни використовують свої ділянки за призначенням, більшість з них засаджені овочами та полуницею.

Також повідомляємо, що  відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, використання земель не за цільовим призначенням, невиконання природоохоронного режиму використання земель, розміщення, проектування, будівництво й введення в дію об'єктів, які негативно впливають на стан земель, неправильна експлуатація, знищення або ушкодження протиерозійних гідротехнічних споруджень, захисних лісонасаджень тягнуть за собою накладення штрафу.

Ми живемо на планеті Земля, і вона є основною годувальницею людства. Ще наші предки вирощували різні рослини у себе на плантаціях. Забезпечували себе їжею. Основним  була земля  на якій все це росло і процвітало. Наші діди та бабусі насівали дуже багато пшениці, адже це як ми всі знаємо є хліб, а хліб - це найцінніше. Наша Земля віддає нам стільки, скільки ми в неї вкладаємо. 

Тож пам'ятаймо, що Земля — це неоціненний дар, наш спільний дім, і берегти її — наш священний обов'язок, бо Землі не буде, і нас не буде! 

 

Начальник відділу – спеціаліст

із земельних питань І категорії                                                                                   Комар О.В.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь