Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Контроль стану використання земель сільськогосподарського призначення.

Дата: 23.06.2017 15:19
Кількість переглядів: 918

Великокопанівською сільською радою було здійснено рейд перевірки стану використання сільськогосподарських земель в адміністративних межах Великокопанівської сільської ради (с.В.Копані, с. Абрикосівка, с. Добросілля).

 Відділом земельних відносин було проведено роботу з фермерами – орендарями та власниками земельних ділянок та встановлено, що більшість земель обробляються – використовуються. Фермерські господарства займаються вирощуванням садів, полуниці, баштанних культур, частина фермерських земель засіяні зерновими культурами: пшениця, ячмінь, жито та соняшник.

 Ще було перевірено використання земельних ділянок, наданих для ведення особистого селянського господарства та встановлено, що громадяни використовують свої ділянки за призначенням, більшість з них засаджені овочами та полуницею.

Також повідомляємо, що  відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, використання земель не за цільовим призначенням, невиконання природоохоронного режиму використання земель, розміщення, проектування, будівництво й введення в дію об'єктів, які негативно впливають на стан земель, неправильна експлуатація, знищення або ушкодження протиерозійних гідротехнічних споруджень, захисних лісонасаджень тягнуть за собою накладення штрафу.

Ми живемо на планеті Земля, і вона є основною годувальницею людства. Ще наші предки вирощували різні рослини у себе на плантаціях. Забезпечували себе їжею. Основним  була земля  на якій все це росло і процвітало. Наші діди та бабусі насівали дуже багато пшениці, адже це як ми всі знаємо є хліб, а хліб - це найцінніше. Наша Земля віддає нам стільки, скільки ми в неї вкладаємо. 

Тож пам'ятаймо, що Земля — це неоціненний дар, наш спільний дім, і берегти її — наш священний обов'язок, бо Землі не буде, і нас не буде! 

 

Начальник відділу – спеціаліст

із земельних питань І категорії                                                                                   Комар О.В.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь