Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Ряд питань, затверджених на 22 сесії восьмого скликання

Дата: 12.03.2018 15:35
Кількість переглядів: 758

Фото без опису

 

Великокопанівська сільська рада повідомляє, що 6 березня 2018 року відбулася 22 сесія  восьмого скликання, на якій розглядалися питання про впорядкування в назвах вулиць, провулків на території Великокопанівської сільської ради (у зв’язку з розбіжністю у назвах деяких вулиць, провулків в особистих документах мешканців). Депутатами вирішено встановити однозначність при написанні найменувань. У зв’язку з придбанням легкового автомобіля для сільської ради вирішено внести його до переліку  об’єктів комунальної власності територіальної громади. Розглядалося питання щодо  встановлення вартості послуг, які надаються підприємством КП «Великокопанівське» в банкетному залі будинку побуту. Встановлено, що за проведення святкової церемонії (день народження)  громадяни повинні сплачувати - 500 грн., святкування весілля - 1000 грн., поминальний обід - 500 грн., не враховуючи послуги електроенергії та незалежно від кількості запрошених.

    Одним із питань, винесених на розгляд депутатів, було питання про безоплатне користування приміщенням спортивної зали, що знаходиться у Великокопанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів для проведення тренувань із волейболу у позаурочний час для жителів Великокопанівської територіальної громади.

На засіданні сесії затверджено проектну документацію за робочим проектом «Капітальний ремонт будівлі амбулаторії по вул. Горького, 5» та «Термомодернізація будівлі Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з улаштуванням котельні».

Депутатами сільської ради  розглянуто  питання про внесення змін до програм  сільської ради  в зв’язку зі зміною кошторису, про відпустку заступника сільського голови Круц Н.М., бюджетні питання та  ряд земельних питань.

Секретар Великокопанівської сільської ради Кіндра О.І.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь