Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Земельна комісія

Дата: 21.07.2017 15:38
Кількість переглядів: 971

19 липня 2017 року земельна комісія здійснила виїзд по заяві в зв’язку з погодженням технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки гр.Бойка Миколи Івановича по вул.9 Січня, 35.

Комісією виявлено, що розміри в технічній документації, виготовленій землевпорядною організацією в даний час  не співпадають з розмірами земельної ділянки в Державному акті на право власності на землю.

Комісією було рекомендовано заявнику запросити представників фірми, якою виготовлено технічну документацію, представників земельного відділу для уточнення розмірів і встановлення меж земельної ділянки в натурі.  

Комісією здійснено виїзд у зв’язку зі скаргою гр..Бойка Олександра Івановича, в якій вказано, що на межі з земельною  ділянкою гр. Корнійчук М.В. росте дерево акації, яке затіняє городину, що вирощується на його земельній ділянці.

Заявника вдома не було, але комісія з дозволу гр. Корнійчук  Марії  Василівни, пройшовши через її земельну ділянку до спільної з Бойко О.І. межі встановила, що порушення існують з обох сторін – дерева горіха та вишні, які ростуть у Бойка О.І. заважають гр..Корнійчук М.В., а дерево акації, яке  росте на земельній ділянці Корнійчук М.В.  заважає гр. Бойку О.І.

Комісією встановлено, що, насамперед, ідеться про недотримання сторонами правил добросусідства. Ст.103 Земельного кодексу України передбачає, що власники (землекористувачі) повинні обирати такі способи використання земельних ділянок, відповідно до їх цільового призначення, при яких власникам(землекористувачам) сусідніх земельних ділянок завдається найменше незручностей (затінення, задимлення, неприємні запахи, тощо).

Також  комісією надані попередження в усній формі іншим громадянам по забезпеченню санітарного стану.

 

Начальник відділу - спеціаліст із земельних питань І категорії сільської ради                    Комар О.В.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь