Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Чим займаються діти у ДНЗ ясла-садок «Пурпурова квітка»

Дата: 03.10.2017 15:54
Кількість переглядів: 845

Фото без опису

Дошкільне дитинство – період інтенсивного росту і розвитку організму та підвищеної його чутливості до впливів природного і соціального середовища, зокрема, до профілактичних та оздоровчих заходів, що проводяться в дошкільному навчальному закладі. Ефективність цих заходів багато в чому залежить від того, наскільки природні й адекватні умови життєдіяльності дитини в довкіллі, наскільки вони відповідають закономірностям формування його організму.

     Збереження і зміцнення здоров’я дітей, забезпечення повноцінного фізичного, психічного та соціального розвитку дитини - одне з головних завдань дошкільного закладу. Заняття з фізичного виховання проводять під музику з використанням різних видів ходьби, бігу, стрибків та рухливих ігор. 

В Абрикосівському ясла-садку  «Пурпурова квітка», освітньо-виховна робота з дошкільниками проводиться згідно річного плану роботи. 27  вересня для дітей старшої групи було проведено спортивні змагання, а для дітей молодшої групи розвага «Дружно нам в садку живеться». Протягом тижня також пройшли тематичні заняття «Україна – Моя Батьківщина» у всіх вікових групах, адже виховання патріотичних почуттів – одне із завдань педагогічного колективу закладу.      



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь