Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Засідання ініціативної групи

Дата: 03.11.2017 13:20
Кількість переглядів: 845

Фото без опису

Засідання ініціативної групи

у с-щі Абрикосівка

27 жовтня 2017 року Британською радою було оголошено результати проектних рішень. У зв’язку з цим 2 листопада 2017 року відбулося засідання ініціативної групи активних громадян у приміщенні ДНЗ ясла-садок «Пурпурова квітка» селища Абрикосівка Олешківського району Херсонської області. Засідання провела в.о. старости с-ща Абрикосівка Любов Тимчак – менеджер проекту. Крім неї, взяли участь у засіданні фахівець із розвитку територій та інвестицій Анна Довженко – відповідальна за зв’язки з громадськістю та партнерами, батьки вихованців садочку,, їх вихователі. 
За результатами розгляду проекту «Здорові діти – майбутнє держави», який реалізується за фінансової підтримки Британської Ради в рамках проекту «Активні громадяни» та за підтримки Фонду «Об’єднання», Британська Рада підтримала цей проект, з чим і привітала активних громадян на засіданні Любов Тимчак.
Представників ініціативної групи було ознайомлено із замовленим спортивним інвентарем ( Доріжка-тренажер «Гусениця», доріжка-тренажер «Драбинка», коврик «Топ-топ» та 3 дитячих мата), котрий буде придбано за фінансової підтримки Британської Ради в рамках проекту «Активні громадяни» та за підтримки Фонду «Об’єднання» на суму 14 тис. 872грн., а також Великокопанівської сільської ради та відділу освіти Великокопанівської сільської ради Олешківського району Херсонської області, які беруть на себе витрати за доставку даного інвентарю. 
Під час підготовки документів для отримання спортивного інвентарю виникли деякі труднощі: ціни на спортивне обладнання, що планувалося придбати, виросли порівняно з тими, що зазначалися у проекті. Різниця становила 308 грн. Виникло питання: де взяти ці кошти?. Шляхи вирішення проблеми були розглянуті на засіданні ініціативної групи. Активний громадянин с-ща Абрикосівка Остапук А.В. виявив бажання допомогти у добрій справі та погодився надати кошти в сумі 308 грн. для придбання спортивного інвентарю для ДНЗ ясла-садок «Пурпурова квітка» селища Абрикосівка.
На засіданні було обговорено організаційні моменти з приводу встановлення спортивного обладнання у спортивній залі ясла-садка «Пурпурова квітка» та проведення відкритого заняття з дітьми в спортивній залі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь