Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Будинок культури повідомляє :

Дата: 22.06.2017 15:58
Кількість переглядів: 704

Фото без опису

23 червня у Будинку культури відбудеться відкриття персональної виставки робіт місцевого художника Поморцева Євгена Юрійовича. Працівники Будинку культури та автор картин запрошують всіх бажаючих переглянути ці написані у різні роки роботи майстра пензля та олівця і, можливо, побачити світ очима художника. Виставка працюватиме щоденно до кінця червня.

 

До речі, ТРК " СКІФІЯ" зайнялася створенням відеофільму про жителів села, Великі Копані - творців декоративно-ужиткового мистецтва. До співпраці запрошуються  усі бажаючі, що займаються живописом, бісероплетінням, вишивкою, графікою, різьбленням  і багатьма іншими видами народних ремесел. Запастися інформацією з цього приводу можна у студії образотворчого мистецтва, що діє при Будинку культури у Калашнікової Тетяни Федорівни.

 

 Молодша група народного хореографічного колективу "Віночок" готується прийняти участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі  "Україна єднає світ", що відбудеться у кінці червня у місті Скадовськ. Нагадаємо шанувальникам творчості колективу що цього року, у березні місяці дівчата вже отримали диплом лауреата  I  ступеню на Регіональному фестивалі конкурсі "Світ талантів Південна Україна". Бажаємо талановитому колективу творчої наснаги і високих досягнень у творчості. Чекаємо з перемогою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь