Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Літературний вечір у селищі Абрикосівка

Дата: 23.03.2018 09:03
Кількість переглядів: 749

Щороку 21 березня відзначається Всесвітній День поезії. Це свято засновано 1999 року, а почали його відзначати з 2000 року. На сьогодні цю дату вже широко відзначають в Україні та збирають літературні вечори.

Всесвітній День поезії дає можливість заявити про себе та сприяє створенню позитивного образу поезії як справжнього сучасного мистецтва.

 Не залишились осторонь від такого свята й працівники культури в селищі Абрикосівка і 21 березня 2018 року в селищній бібліотеці провели невелике свято. Для прослуховування гостям були представлені твори найвідоміших українських поетів.

Завжди дивувала сила слова та поетичної рими. Як вправно поет може передати будь-яке почуття, що через строки можна відчути його думки, переживання. На захід до нас завітала наша абрикосівська поетеса Возна Віра Євгеніївна. Ця людина талановита різнобічно. Вона і вправна майстриня, яка вишиває гарні картини, які не раз були представлені на місцевих та районних виставках. Вона і прекрасна художниця і просто добра та позитивна людина, на долю якої випадали тяжкі життєві випробування, але вона з гордістю достойно їх долала. Але найбільший її талант - це звичайно поезія. Цей талант повинні чути та бачити. Всі гості на святі хотіли слухати її та слухати. Ми дуже пишаємося своєю талановитою односельчанкою! Бажаємо їй міцного здоров`я, щастя та натхнення для нових творчих досягнень!

Завідувач Абрикосівської сільської бібліотеки Кучеренко С.І.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь