Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Вчимося розробляти проектні заявки

Дата: 26.03.2018 10:13
Кількість переглядів: 825

Фото без опису

Поки за стінами Великокопанівського сільського Будинку культури, за сприяння Великокопанівської сільської ради, відділу культури та телеканалу «Твій ПЛЮС», гучно лунали пісні юних конкурсантів відбіркового туру четвертого сезону Першого телевізійного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Таврійська зірка», 23 березня 2018 року в Великокопанівській сільській раді плідно працювали над проектними пропозиціями.

            В наш час досить актуальним є питання залучення інвесторів, донорів та грантодавців для сприяння розвитку громад в різних її напрямках: освітньої, культурної, екологічної, соціальної і т.д. У нашій громаді є багато активних людей, які хочуть, щоб Великокопанівська громада процвітала, але не знають як це зробити. Для здійснення їх цілей, їм потрібно допомогти. Одним із видів допомоги є навчання написанню проектів.

Досить важливим  для місцевої влади є питання всебічної підтримки наших громадян, які працюють на користь Великокопанівської громади. За сприяння Херсонського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» та Великокопанівської сільської ради у приміщенні сільської ради радником з питань регіонального розвитку Олександрою Лянною було проведено тренінг «Підготовка проектних пропозицій» для працівників Великокопанівської сільської ради, представників різних структурних підрозділів, установ, комунальних закладів, депутатів та членів громадської організації «АКТИВНА ЖІНКА» Великокопанівської ОТГ.

            Працювали багато: ознайомилися з державною та регіональними стратегіями розвитку, основами стратегічного планування розвитку громади, визначили критерії вибору технічних завдань для проектів, працювали в групах над деревом проблеми, знаходили різницю між проектами та проектними заявками та  багато іншого.

            Вдячні тренеру  Олександрі Лянній та всій команді Херсонського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» за всебічну підтримку в розвитку нашої громади. Сподіваємося на те, що плідна співпраця дасть позитивні результати для розвитку та процвітання Великокопанівської ОТГ і України вцілому.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь