Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

До уваги населення

Дата: 30.03.2018 15:37
Кількість переглядів: 649

Шановні споживачі електричної енергії !

        У Херсонській області, зокрема Олешківському районі, останнім часом є факти  крадіжок  трансформаторного масла та іншого обладнання на електричних об'єктах  (трансформаторних підстанціях та лініях електропередач), що призводить до пошкодження дорогоцінного обладнання та в подальшому тривалого відключення електричної енергії на об'єктах населення, об'єктах  водопостачання та інших об'єктах життєзабезпечення населених пунктів.

   ПрАТ “ЕК “Херсонобленерго” почало застосовувати у трансформаторному маслі, яке використовується на електроенергетичному обладнанні, спеціальні присадки. Ці присадки не впливають на роботу електрообладнання, але з'являється можливість шляхом хімічного аналізу легко встановити наявність присадок у маслі. Таким чином, у разі розкрадання масла з'являється можливість оперативного визначення приналежності масла, вилученого у підозрювальних осіб, обладнанню компанії. Крім того, дані присадки мають властивості впливати на роботу двигунів внутрішнього згорання, в яких трансформаторне масло використовують у якості домішок до палива. Через 15-20 днів переривається можливість подальшої експлуатації паливної апаратури двигунів.Такі заходи мають на меті попередження випадків розкрадання масла.

  Адміністрація Олешківського РЕЗ і ЕМ просить Вас звертати увагу на незнайомих осіб, які знаходяться біля електричного обладнання з метою пошкодження або крадіжки, або якщо Ви стали свідком, володієте інформацією, або Вам відомі подібні випадки, терміново   повідомляти в Call-центр за тел.  2-26-69 чи 0-800-500-629, або в Олешківський РЕЗ і ЕМ за тел. 2-21-87 чи 2-16-79, або в міліцію за тел. 102.

        Не будьте байдужими і це допоможе зробити якість та надійність електропостачання стабільним та безперебійним.

Сподіваємось на порозуміння та співпрацю.

 З повагою, Адміністрація Олешківського РЕЗ і ЕМ

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь