Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Представники Полтавських ОТГ у Великокопанівській громаді

Дата: 19.04.2018 10:17
Кількість переглядів: 719

Фото без опису

18 квітня 2018 року Великокопанівська сільська об’єднана територіальна громада зустрічала колег з Полтавської області. Зустріч було організовано Херсонським Центром розвитку місцевого самоврядування. Очолювали делегацію представників Полтавських громад директор Центру Оксана Сілюкова та радник з місцевих фінансів Світлана Тютюник.

У приміщенні Великокопанівської сільської ради відбулася офіційна зустріч з гостями, на якій сільським головою Великокопанівської ОТГ Валентиною Костенко було обговорено успіхи громади, новаторські ініціативи. Своїм досвідом поділилися начальник відділу освіти Великокопанівської сільської ради Тетяна Шушко, директор комунального підприємства «Великокопанівське» Лариса Самойлова.

Багато питань прозвучало стосовно культури та медицини. Начальник відділу культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Андрій Пономаренко запросив полтавських колег на власні очі побачити сільський Будинок культури адміністративного центру Великокопанівської громади – села Великі Копані. В захваті залишилися всі від власної костюмерної, студії образотворчого мистецтва, музейної кімнати та дитячої й дорослої бібліотек.

 Т. в. о. головного лікаря КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Великокопанівської сільської ради Іриною Ковальовою було розказано про шляхи впровадження медичної реформи представлено нове комп’ютерне  обладнання для підключення до електронної системи охорони здоров’я, придбане за кошти Великокопанівської сільської ради. Учасники мали змогу побачити сучасно обладнані кабінети. Нажаль, із-за ремонтних робіт не було можливості показати повністю приміщення амбулаторії та стаціонарного відділення.

У зв’язку з браком часу та різними поглядами й очікуваннями, бажання делегації в огляді закладів і установ  розділилася. Частина учасників відвідали КП «Великокопанівське», зокрема, банкетний зал, та відділ освіти.

Вдячні колегам з Полтавщини за коментарі, зауваження  та обмін досвідом, адже практичні поради завжди є цінними в нашій роботі. Зичимо процвітання всім громадам Полтавської області. Великокопанівська сільська рада завжди готова допомогти у будь-якому питанні та йти на зустріч. Сподіваємося на співпрацю в майбутньому!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь