Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У дубовій рощі змогли гарно відпочити, та не вистачило вихованості прибрати

Дата: 11.05.2018 13:43
Кількість переглядів: 1004

Фото без опису

Із раннього дитинства нас вчили, що природу необхідно берегти і ставитися до неї дбайливо. До природи відносяться і ліси, в яких напевно кожен з нас бував, і не раз. Хтось ходив збирати гриби і ягоди в ліс, хтось відпочивати і розважатися.

Вирушаючи до лісу, не важливо з якої причини, необхідно пам’ятати, що ліси необхідно берегти, природа потребує цього .

На травневі свята прийнято в українців відпочивати у зелених зонах –   виїжджають сім’ями і цілими компаніями. 

На території Великокопанівського лісництва в не дуже сприятливих умовах  нашого клімату руками наших трудолюбивих лісівників вирощений дубовий гай, заходячи в який починає співати душа. Також лісівники своїми руками побудували там дуже гарну альтанку – зруб зі столом і лавками – прекрасне місце для відпочинку.  Нікому не забороняють прийти туди і відпочити. Але деякі особи (сказати люди – язик не повертається) залишають після себе купи сміття і залишки їжі в надії на те, що хтось прийде і прибере за ними це свинство. Уявити те, що ці особи відпочивали з дітьми – взагалі страшно: чого ми навчимо наше молоде покоління.

Жахливу картину працівники сільської ради побачили в дубовому гаю біля альтанки і в самій альтанці.

На жаль, встановити осіб, які залишили все це після себе, встановити не вдалося. Громадяни інших сіл навіть не знають, що у нас є така місцинка, тож однозначно це хтось із наших – місцевих залишив таке неподобство. Але ж у лісі не може бути прибиральниці, тож не варто забувати, що після себе треба прибирати. Адже ніхто з нас не залишає сміття у себе у дворі або будинку після відпочинку, так само необхідно думати і про ліси.

Шановні односельці! Прибирайте, будь ласка, після себе сміття. Невже Вам буде приємно відпочивати наступного разу у засміченому місці?!   Пам’ятайте, що відпочинок на природі – це не лише задоволення, а й відповідальність.  Якщо йдете на відпочинок, беріть з собою порожні пакети і збирайте в них все сміття після себе – не забруднюйте ліс.

Люди!!! Бережіть наші ліси – це обов’язок кожного з нас. Нам просто необхідно прагнути, щоб красу лісів побачили і наші нащадки. 

Земельний відділ

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь