Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Близько 30 спортсменів отримали нагороди в Чемпіонаті з Kyokushin KARATE за Кубок Великокопанівської ОТГ Херсонської області

Дата: 15.05.2018 11:58
Кількість переглядів: 848

Фото без описуЗ метою розвитку і популяризації Kyokushin Karate, як спорту для мільйонів, підвищення професійної майстерності, зміцнення відносин між спортивними клубами 13 травня 2018 року в Великих Копанях відбувся Чемпіонат з Kyokushin KARATE за Кубок Великокопанівської ОТГ Херсонської області. Організаторами змагань були Херсонська обласна федерація Кіокушин карате та рукопашного бою і Великокопанівська сільська рада.

Із вступною промовою до учасників звернувся голова суддівської колегії Чернявський Леонід Семенович. Далі слово для привітання надавалося заступнику сільського голови Великокопанівської ОТГ Круц Надії Миколаївні. В якості почесного гостя на змаганнях був присутній президент Херсонської обласної Федерації Кіокушин карате та Рукопашного бою, заслужений тренер України, член Міжнародного комітету WKB — Всеволодов Сергій Сергійович.

За дотриманням правил змагань та ходом боїв слідкував суддівський склад у кількості 20 чоловік.

Стати учасником чемпіонату мали змогу спортсмени у вікових категоріях 7,8,9,10,11,12-13,14-15 років та у різних вагових категоріях.

На Чемпіонаті взяло участь близько 70 спортсменів та майже половина з них зайняли призові місця.

Певно, що не варто зайвий раз розповідати про неперевершену атмосферу першості та спортивного духу, яка захопила дитячі серця на змаганнях. Окрім звичайних фізичних вправ, юні спортсмени отримали вкрай важливий урок для життя: нічого в цьому світі не дається без боротьби, і коли потрібно, треба вміти зібрати свою волю в кулак, а інколи і тримати удар від долі.

Відділ культури

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь