Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Абрикосівський садочок поповниться спортивним інвентарем

Дата: 15.05.2018 15:00
Кількість переглядів: 762

11 травня 2018 року у фізкультурній залі Абрикосівського ДНЗ  ясла-садка «Пурпурова квітка» обговорювали плани реалізації проекту «Зі спортом з дитинства - здоров'я на роки».

            Завдяки ініціативній групі Великокопанівської ОТГ, в яку увійшли члени ГО «АКТИВНА ЖІНКА», представники Великокопанівської сільської ради та Великокопанівського відділу освіти, фізкультурна зала садочка буде поповнена спортивним інвентарем. Проект Британська Рада підтримала. За фінансової підтримки  Британської Ради, ГО «АКТИВНА ЖІНКА» та Великокопанівської сільської ради ініціативу буде реалізовано.

На початку 2018 року було реалізовано проект « Здорові діти – майбутнє держави», за фінансової підтримки  Британської Ради в рамках проекту «Активні громадяни» за підтримки Фонду «Об’єднання» та Великокопанвської сільської ради, в рамках якого для садочка було придбано та встановлено : дорожку-тренажер KIDIGO Гусениця, дорожку-тренажер KIDIGO™ Драбинка, коврик KIDIGO Топ-Топ та 3 дитячих мати KIDIGO™. Реалізація другого проекту « Зі спортом з дитинства - здоров'я на роки » дасть можливість  придбати для фізкультурної зали садочка «Пурпурова квітка» футбольні м’ячі, волейбольні м’ячі, баскетбольні кільця на стійці з щитом, насос для м’ячів, набір складних футбольних воріт, бар’єр для стрибків, обручі, скакалки, гантелі, тренувальні перешкоди, тенісні м’ячі та гімнастичні м’ячі.

Під час зустрічі менеджер проекту, член ГО «АКТИВНА ЖІНКА», в.о. старости селища Абрикосівка Тимчак Л. А. та працівник Великокопанівської сільської ради Черкас О. О.  ознайомили директора та працівників  садочку й батьків вихованців з планом заходів, які потрібно буде провести аби реалізувати проект.

Наступним кроком ініціативної групи для досягнення мети буде замовлення необхідного спортивного інвентарю. Працюємо далі та сподіваємося на всіляку допомогу   з боку жителів селища.

Проект реалізується за фінансової підтримки Британської Ради в рамках проекту «Активні громадяни» та за підтримки Фонду «Об’єднання».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь