Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Нове бачення стратегії розвитку громади за чотири години роботи Великокопанівської робочої групи

Дата: 30.05.2018 10:34
Кількість переглядів: 1014

Фото без опису

За 4 години обговорень робоча група по стратегії розвитку Великокопанівської об’єднаної територіальної громади майже повністю змінила цілі стратегії громади, на написання якої пішло близько року.

29 травня 2018 року відбулося чергове засідання робочої групи зі Стратегії розвитку Великокопанівської громади за підтримки  Херсонського Центру розвитку місцевого самоврядування.  Працювали 4 години разом із радником з питань регіонального розвитку Олександрою Лянною.  За цей час 2/3 стратегічних та операційних цілей Стратегії, було змінено. Поштовхом до таких дій стало розуміння того, що завдання, які б поставилися перед громадою, були б нездійсненними і не принесли б позитивних результатів. Стратегія могла б стати не дієвою і залишитися лише на папері. Потрібно було працювати зовсім в іншому напрямку.

         Звичайно, що є сумніви й острах того, що щось піде не так, але результат проробленої роботи ми побачимо лише почавши працювати за новим баченням Стратегії розвитку громади.

Ще багато доведеться попрацювати, та Великокопанівська громада наближається до завершення написання документа «Стратегія розвитку Великокопанівської об’єднаної територіальної громади». Попереду ще визначення пріоритетності, підготовка технічних завдань та громадські обговорення .

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь