Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Жителі вулиці Станційна самовільно змінили її межі

Дата: 01.06.2018 15:49
Кількість переглядів: 1060

Фото без опису

До Великокопанівської сільської ради надійшла заява від жителів вулиці Станційна про обмір цієї вулиці та встановлення ширини уздовж усієї вулиці.

Земельною комісією 16.05.2018 року було здійснено виїзд на вищезазначену вулицю та проведено заміри ширини вулиці від огорожі до огорожі проживаючих сусідів навпроти по вулиці Станційній та встановлено, що ширина вулиці Станційної від вулиці Шкільної до вулиці Артилерійської в середному становить 16-17 метрів, що не суперечить розробленій документації для виготовлення нового генерального плану населеного пункту, та замірам у публічній кадастровій карті між приватизовнаими земельними ділянками. В кінці цього проміжку вулиці Станційна ширина вулиці завужена збудуваною господарською будівлею.

Але як стало відомо, через декілька днів після приїзду комісії  деякі мешканці цієї вулиці вирішили ще більше її звузити, та без дозволу сільської ради, закопали стовпчики біля свого подвір’я, пригородивши собі при цьому шість метрів  вулиці,  крім того біля подвір’я лежало сміття та гілки. Так як господарі були відсутні, тому не було можливості скласти протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 К УпАП, на даних громадян.

Земельні ділянки за ЧЕРВОНОЮ ЛІНІЄЮ вулиці відносяться до земель загального користування. Зміна меж здійснюється на підставі розробленої та затвердженої  містобудівної документації. Тобто ніхто самовільно не має права змінювати межі існуючих вулиць та доріг.

 

Земельний відділ

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь