Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Великокопанівська ОТГ увійшла в сімку громад-учасниць у навчальній програмі "Школа Community Mapping"

Дата: 12.06.2018 09:16
Кількість переглядів: 776

З 17 червня 2018 року представники Великокопанівської сільської ради візьмуть активну участь у навчальній програмі Комплексного розвитку громад (Школу ком'юніті меппінга) для сільських громад, невеликих містечок та ОТГ Херсонської області. Програму проводить Фонд "Об'єднання" за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

У навчанні візьмуть участь сім громад з Херсонщини.

Навчальна програма дозволить нам комплексно підійти до виявлення, аналізу та залученню ресурсів у громаду, використовуючи ефективні інструменти дослідження громадської думки, картуванню територій, аналізу даних з використанням сучасних цифрових технологій.

Навчання дозволить розробити програму розвитку Великокопанівської ОТГ на найближчі декілька років та отримати мікро-гранти на реалізацію соціальних проектів.

Школа ком'юніті меппінгу дозволить нам в цілому побачити картину нашої громади: проблеми та можливості, бачення громадськості та її безпосередню участь в процесі розвитку.

Команда з двох чоловік пройде програму, що складатиметься з трьох тренінгів, проведення досліджень, фокус-груп, анкетування в громадах, консультаційного супроводу тренерської команди, видання аналітичних матеріалів по результатам досліджень для кожної громади та конкурс мікро-грантів серед учасників навчання.

Ті програми розвитку, що будуть розроблені під час навчання дозволять громадам ґрунтовно писати проекти у міжнародні фонди, готувати пропозиції потенційним інвесторам, і, що найголовніше, максимально залучити населення до процесу розвитку своєї громади.

Що ж, величезний об’єм роботи розпочинається!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь