Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Міжнародний форум з розвитку фермерства вперше в Херсоні

Дата: 12.06.2018 10:07
Кількість переглядів: 877

Фото без опису

Уперше на півдні України відбудеться масштабний міжнародний захід з розвитку фермерства – форум «АГРОПОРТ Південь Херсон – 2018».

До участі в VIII Міжнародній агропромисловій виставці та форумі з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Південь Херсон – 2018», які проводитимуться  в м. Херсоні 26-28 липня 2018 року на території Міжнародного аеропорту «Херсон», запрошуються фермери, підприємці та всі бажаючі.

Агропромисловий комплекс Херсонщини – вигідна основа для інвестицій, про що свідчить позитивна динаміка їх залучення в область та приклади успішно реалізованих інвестиційних проектів.

Серед ключових тем Форуму – перспективи вирощування органічної продукції, розвиток зрошуваного землеробства, овочівництво, садівництво, виноробство, тепличне господарство, рибальство, молочне скотарство, птахівництво, сільський зелений туризм, створення ланцюгів доданої вартості, енергоефективні технології, розумні та ІТ-технології. Особлива увага приділятиметься просторовому розвитку об’єднаних територіальних громад через кластерність агровиробництва та сільських територій, розвитку органічного землеробства.

У Форумі візьмуть участь вищі посадові особи України, представники дипломатичного корпусу, іноземні делегації, керівники агропромислового комплексу регіонів – партнерів, науковці, а також провідні представники ділових кіл з різних областей України.

Протягом трьох днів учасники заходу матимуть унікальну можливість відвідати VIII Міжнародну агропромислову виставку, експозицію техніки на демонстраційному полі, регіональну біржу аграрних інвестиційних проектів, взяти участь у конференціях, серії семінарів та засідань за «круглим столом», а також ознайомитись з інвестиційним потенціалом Херсонщини, її досягненнями та можливостями в галузі агропромислового виробництва.

Для участі у форумі необхідно зареєструватись на офіційному сайті: www.agroport.ua. Максимальна кількість учасників – до трьох осіб.

За додатковою інформацією можна звертатися до організаційного комітету Форуму (тел.:(0552) 26-22-56, 22-57-68, e-mail: agroportkherson@ukr.net).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь