Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Бути чи не бути відремонтованій дорозі?

Дата: 27.06.2018 14:50
Кількість переглядів: 917

3 квітня 2018 року Великокопанівською сільською радою було надіслано до Херсонської обласної ради  лист щодо виділення коштів на ремонт автомобільної дороги загального користування О221705 с. Великі Копані – с. Стара Маячка.

23 травня 2018 року постійною комісією обласної ради з питань архітектури, транспорту, будівництва та житлово-комунального господарства, тарифної політики та взаємодії з підприємствами енергетичної галузі було розглянуто цей лист і надано відповідь. У листі говориться про те, що потрібно надіслати проектно-кошторисну документацію на виконання ремонту дороги та пропозиції щодо її ремонту тепер вже до Херсонської обласної державної адміністрації до грудня 2018 року. Після цього ділянку автомобільної дороги загального користування О221705 с. Великі Копані – с. Стара Маячка обіцяють включити до переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг на 2019 рік. 

Будемо сподіватися, що більше нікуди направляти проектно-кошторисну документацію на виконання ремонту дороги О221705 с. Великі Копані – с. Стара Маячка та пропозиції щодо її ремонту вже не доведетья і ми нарешті зможимо по ній їхати без плачевних наслідків для власного авто.

Для перегляду листа тисніть тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь