Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

6 великокопанівських юнаків - переможці Міжнародного турніру з боксу

Дата: 16.06.2018 10:06
Кількість переглядів: 785

Вкотре наші боксери доводять на ділі, що боксу, як окремому виду спорту в Великокопанівській громаді,  бути. Ми пишаємося тим, що достойні суперники вихідці саме з нашої громади, а досягаються такі високі результати завдяки міцній взаємодії та підтримці боксерів, їх батьків, тренера та голови Великокопанівської сільської ради.

З 12 по 15 червня 2018 року в селі  Щасливцеве на Арбацькій Стрілці, при підтримці Генічеської районної ради та Генічеської районної державної адміністрації, пройшов Десятий Міжнародний турнір з боксу, присвячений  Дню захисту дітей.

В турнірі прийняло участь приблизно 200 боксерів з України та Молдови.  Нашу команду при фінансовій підтримці Великокопанівської громади на чолі з головою Костенко Валентиною Дмитрівною,  представляли вісім  боксерів під керівництвом тренера Андріянова Григорія Антоновича.  У турнірі з боксу змагався Асріян Артем у ваговій категорії 38 кг, який виступав вперше на змаганнях і  завоював срібну медаль. Еюбов Курбан у ваговій категорії  40 кг провів два впевнених бої та завоював золоту медаль. Сокольченко Руслан провів два тяжких бої і в останньому програв з різноголоссям суддів, посівши 2 місце. Рогощенко Святослав завоював також золоту медаль в ваговій категорії 46 кг, вигравши перший бій достроково в другому раунді, а  в другому бою упевнено виграв.  Його брат, Рогощенко Денис (59 кг) достроково в другому раунді виграв перший бій, а в першому раунді другого бою отримав травму руки і був змушений відмовитися від продовження бою, посівши таким чином 3 місце. Болдирєв Влад завоював бронзову медаль в тяжкому бою з боксером із міста Чугуєва. Єрмишов Сергій та Волощенко Віталій провели свої впевнені перші бої, але за рішенням суддів програли і залишилися без нагород.

В перервах між змаганнями наші боксери відпочивали під керівництвом тренера на Азовському морі: купалися в морі, загоряли на пляжі, відвідували атракціони.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь