Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Наша футбольна команда «Ніка» гідно представила Херсонщину

Дата: 03.07.2018 16:25
Кількість переглядів: 991

У Скадовську 30 червня 2018 року відбулися заключні змаганням з футболу. Імена майбутніх олімпійців Всеукраїнських спортивних змагань ГО «ВФСТ «Колос» під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» 2018 року стало відомо.

У змаганні взяли участь 8 команд дівчат і 14 команд юнаків 2004/2005 років народження.

Херсонську область представляли збірні команди «Колос» (дівчата) та «Ніка» (юнаки) – футболісти Великокопанівської ОТГ.

Хлопці змагалися у чотирьох групах по 3-4 команди за коловою системою в одне коло і в другому нокаут раунді  - за системою плей-офф – чвертьфінали, півфінали і фінали.

Наші футболісти на груповій стадії виграли всі три матчі: у «Колоса» з Вінницької області з рахунком 3:1, у «Пулини» з Житомирської області – 3:0, у «Колоса» з Чернівецької області – 10:0. Це дало їм змогу з першого місця вийти до чвертьфіналу.

У чвертьфіналі з рахунком 3:1 наші хлопці переграли команду «Маяк» з Рівненської області, у півфіналі програли з рахунком 0:1 «Таврії» із Запорізької області і у матчі за третє місце зіграли у нічию 1:1 з командою «Темп» з Хмельницької області. Серія пенальті з рахунком 4:3 допомогла визначити переможця -  команду «Ніка».

Бронзові медалі Всеукраїнських спортивних змагань під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» з футболу серед юнаків 2004/2005 років народження завоювали Леонід Нікітін, Богдан Волос, Данило Макарчук, Марк Сливка, Микола Чернекцький, Максим Курільчук, Єгор Бєлов, Віктор Пустовой, Валентин Макаренко, Євгеній Глодик, Віктор Бойко, Дмитро Сухина, Данило Острянський, Артур Мороз, Данило Соценко.

Команду хлопців сформували на базі відділення СДЮСШОР з футболу «Кристал» Великокопанівської ОТГ (тренер Василь Довгаль) та за допомогою Білозерської районної КДЮСШ (тренер Володимир Борщенко), Скадовської районної КДЮСШ (тренер Олександр Меркун).

У підсумку змагань місця розподілилися наступним чином:

І місце – «Колос» Донецька обл.;

ІІ місце – «Таврія» Запорізька обл.;

ІІІ місце – «Ніка» Херсонська обл.;

4 місце – «Темп» Хмельницька обл.;

5 місце – «Маяк» Рівненська обл.;

6 місце – «Колос» Кіровоградська обл.;

7 місце – «Колос» Вінницька обл.;

8 місце – «Штурм» Чернігівська обл.;

9 місце – «Гадяч» Полтавська обл.;

10 місце – «Пулини» Житомирська обл.;

11 місце – «Єланець» Миколаївська обл.;

12 місце – «Солоницівка» Харківська обл.;

13 місце – «Колос» Тернопільська обл.;

14 місце – «Колос» Чернівецька обл.

На закритті змагань були присутні та вручали нагороди Олімпійська чемпіонка , Заслужений майстер спорту з легкої атлетики Тетяна Самоленко, головний тренер збірної України серед дівчат WU-15 Сергій Сапронов, директор ЦШВСМ «Колос», Заслужений тренер України, майстер спорту міжнародного класу Олександр Апайчев, заступник директора ЦШВСМ «Колос» Дмитро Тараненко, директор ПОГ НСБ «Скадовськ», майстер спорту Леонід Пасічник, інструктор-методист ЦШВСМ «Колос», головний суддя змагань Яна Шевченко.

Сергій Сапронов поздоровив переможців із завойованими почесними нагородами, побажав усім успіхів у наступних змаганнях, віри в свої сили та завзяття на тренуваннях, тренерам терпіння в не легкій справі виховання футболістів та професійного росту в майбутньому.

Команд-переможців та призерів нагородили кубками та дипломами ГО «ВФСТ «Колос», а гравців цих команд – медалями і дипломами.

Обидві команди Херсонщини взяли участь у змаганні за рахунок позабюджетних коштів територіальної організації ГО «ВФСТ «Колос» у Херсонській області.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь