Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

ЛІТО – ГАРЯЧА ПОРА ДЛЯ ПРОФСПІЛКИ

Дата: 09.07.2018 21:15
Кількість переглядів: 801

Фото без опису

Улітку освітяни йдуть у відпустки, тож для голів профспілкових організацій усіх рівнів це гаряча пора. Адже потрібно організувати оздоровлення дітей спілчан, подбати про відпочинок їхніх батьків.

Літо – завжди найщасливіша пора. Саме влітку, хто на канікулах  і у відпустці  можуть нарешті за­йнятися улюбленими справами, відкрити для себе нові і ще не бачені раніше горизон­ти, зрештою, просто присвятити свій віль­ний час читанню, спорту, спілкуванню з друзями тощо.

Великокопанівська  профспілка завчасно подба­ла про відпочинок та оздоровлення освітян та їхніх дітей у період відпусток,  тому що це завдання є одним з важливих напрямків діяльності комітету Великокопанівської  профспілки працівників освіти.

З метою забезпечення повноцінного відпочинку та оздоровлення, створення належних умов для якісного обслуговування і харчування, сільським комітетом проводилась активна робота в цьому напрямку. Питання оздоровлення розглядалося на нарадах профактиву, засіданнях Президії обкому  та  первинних профспілкових комітетів, проводилися робочі зустрічі  та налагоджувався діалог з соціальними   партнерами Великокопанівською сільською радою.

Влітку 2018 року враховуючи побажання профспілкових активів, постановою  комітету з липня по серпень розпочалося оздоровлення  членів профспілки  та їх сімей на базах відпочинку  "Днепр" та «Романтика» (с. Генічеська Гірка Херсонської області). Джерела фінансування оздоровлення : Херсонська обласна організація профспілки,  Великокопанівська організація профспілки,   Великокопанівська сільська рада та частково за кошти працівників освіти.

Для спілчан ство­рено всі необхід­ні умови, аби відпочинок на морі був не лише корис­ним, а й залишив неза­бутні враження та яскра­ві спогади.

Бажаємо всім гарного відпочинку та оздоровлення, теплого літа, радості та нових знайомств!

   Голова Великокопанівської СОППОНУ, В.М.Кривошея


Коментарі:

Наталья Толкачева
2018-07-09 23:08:10

Клас. Думаю мы хорошо отдохнем.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь