Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Депутати нашої громади навчаються в Дніпрі

Дата: 19.07.2018 15:33
Кількість переглядів: 857

Фото без опису

    10 липня 2018 року експерти Міжнародного республіканського інституту в Україні провели у м. Дніпрі семінар для депутатів та службовців  Великокопанівської (Херсонська область) та Андріївської(Донецька область) ОТГ.

  

   У семінарі прийняли участь представники депутатського корпусу та службовці Великикокопанівської сільської  ради у кількості 10 чоловік.

     Про повноваження та обов'язки депутатів, організацію роботи, статус постійних депутатських комісій, налагодження ефективного  співробітництва, взаємодію сільського голови та депутатського корпусу в процесі прийняття рішень, ведення переговорів, а також про взаємодію депутата ОМС з електоратом в процесі реалізації прийнятих рішень розповіла депутат Первомайської міської ради Наталя Сабліна.

   Експерт Інституту Політичної Освіти Олександр Солонтай навчав написанню депутатських звітів та звернень, звітуванню та інформуванню  в роботі місцевого депутата. Разом із учасниками семінару Олександр обговорював участь депутата у діяльності місцевої ради, роботу депутата зі своїми виборцями,  депутатські запити, звернення та запитання.

      Учасники мали можливість власноруч написати депутатське звернення, цікавою була робота в групах з питань взаємодії громади та влади.

      Вдячні викладачам Олександру Солонтаю та Наталі Сабліній  за професійне навчання та практичні поради, а МРІ в Україні - за надану можливість навчатися.

 

 

                                                     Секретар виконавчого комітету   Грицаєнко Л.М.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь