Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Ще троє дітей-сиріт  Великокопанівської громади матимуть власний дах над головою

Дата: 20.07.2018 11:12
Кількість переглядів: 1205

Великокопанівською сільською радою на початку липня 2018 року придбано соціальне житло для дітей-сиріт та осіб з їх числа.

Департамент фінансів облдержадміністрації 26 червня 2018 року провів фінансування за КПКВКМБ 3719270 «Субвенція з місцевого бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету» для проведення витрат на придбання квартир дітям-сиротам та особам з їх числа у містах, районах та об’єднаних територіальних громадах.

Лише п’ять об’єднаних громад Херсонської області отримали фінансування. Великокопанівська ОТГ увійшла в цю п’ятірку.  

На загальну суму 767 тисяч гривень Великокопанівська сільська рада придбала три будинки для дітей-сиріт, осіб з їх числа, віком від 18-23 років . Два з них розташовані в селищі Абрикосівка, один – у селі Великі Копані (Лісгосп).

За два останні роки 7 дітей Великокопанівської об’єднаної територіальної громади, які відносяться до категорій діти-сироти  та діти позбавлені батьківського піклування, матимуть власні домівки.

Нагадаємо, що у грудні 2017 року згідно постанови КМУ №877 від 15 листопада 2017 року Великокопанівська сільська рада отримала субвенцію з державного бюджету у розмірі 1 мільйон 172 тисячі 303 гривні на придбання соціального житла для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. На ці кошти придбали 4 квартири, які рішенням сесії Великокопанівської сільської ради та згідно черги на отримання соціального житла надали Бараболі Олексію Сергійовичу, Бараболі Олені Сергіївні, Даннову Андрію Леонідовичу та Острову Олександру Олександровичу.

Цього року згідно черги на отримання соціального житла домівки отримають троє дітей-сиріт, які досягли повноліття, - це Сілецька Олександра Володимирівна, Волошко Дар’я Віталіївна та Щербина Роман Юрійович.

Острянська Т.М., завідувач відділу

 з питань сім’ї, молоді, охорони

дитинства та соціальної роботи


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь