Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

На допомогу матусям Великокопанівської громади

Дата: 23.07.2018 08:09
Кількість переглядів: 996

Фото без опису

 

 

 

 

19 липня 2018 року в приміщенні  Великокопанівської сільської ради відбувся семінар на тему «Забезпечення прав жінок та основні принципи догляду за дитиною молодшого віку». Захід організував завідувач Великокопанівського відділу з питань сім’ї, молоді, охорони дитинства та соціальної роботи Острянська Тетяна Миколаївна в рамках реалізації соціального проекту за підтримки благодійного фонду «Мій дім» та торгової марки «Ложка в ладошке» . 

Участь у семінарі взяли сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах, матері-одиначки, багатодітні та молоді сім’ї, які мають дітей віком від шести місяців до півтора року. За круглим столом матусі-учасниці поспілкувалися з фахівцями соціального захисту, освіти та медицини.

Інспектор дошкільного виховання та позашкільної роботи І категорії Відділу освіти Великокопанівської сільської ради Внук Олена Дмитрівна розповіла про правильне виховання та розвиток  дитини.

Старша медична сестра КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Великокопанівської сільської ради Оліферчук  Наталя Борисівна ознайомила з основними принципами догляду за дітьми молодшого віку, надала знання про вікові особливості та потреби дитини раннього віку, запобігання травматизму та інфікування.

 Психолог Великокопанівського комунального закладу дошкільної освіти ясла-садка «Ягідка»  Чорна Ірина Олександрівна надала корисні поради  щодо впливу батьківських відносин на емоційний стан , поведінку,  здоров’я  та розвиток дитини.

Соціальний працівник  Сирота Марина Володимирівна ознайомила учасників семінару з видами державної соціальної допомоги та надала консультації  щодо їх оформлення.

Мами-учасниці підвищили рівень знань з основних правил догляду і забезпечення потреб дитини. По завершенні семінару кожна мама на одну дитину отримала гуманітарну допомогу в вигляді 2 упаковок (1 упаковка містить 16 баночок по 100 гр. кожна) дитячого харчування ТМ «Ложка в ладошке».

Соціальний відділ



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь