Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У Хмельницькому було чого повчитися

Дата: 30.07.2018 14:21
Кількість переглядів: 917

Фото без опису

 Делегація у складі депутатів та службовців Великокопанівської сільської ради з 26-27 липня 2018 року  відвідала місто Хмельницький. Метою візиту представників влади було перейняття успішного досвіду в сфері соціально-економічного розвитку та бюджетування.

У перший день візиту делегація ознайомилася з роботою Хмельницької міської ради, зі штатним розписом, зі стратегією розвитку м. Хмельницького, яка розроблена до 2025 року. Також спеціалісти розповіли про систему підтримки розвитку підприємництва у місті.              

Під час екскурсії містом всіх учасників місто вразило своєю красою. Чисті вулиці, багато парків та скверів, а особливо вразило те , що у місті дуже  велика кількість різноманітних клумб із гарними та запашними квітами.

       Хмельницька міська рада націлена на залучення інвестицій та навіть є «Агенція розвитку м. Хмельницького». У місті дуже успішно розвивається малий та середній бізнес в рамках існуючого законодавства. Торгівля здійснюється в установлених для цього місцях. На території вулиць відсутні торгівельні палатки, які ми звикли бачити. Будівлі магазинчиків, що розміщені вздовж вулиць, знаходяться в гарному архітектурному стилі.

Тож повчитися було чому.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь