Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

На відпочинок до Тернопільщини

Дата: 02.08.2018 11:04
Кількість переглядів: 880

 Відповідно до доручення голови обласної державної адміністрації «Щодо організації відпочинку дітей пільгових категорій з Херсонщини та з інших регіонів України в оздоровчих закладах Херсонської області» від 17.11.2017 року № 237-д, на виконання п. 34 обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей влітку на період 2016-2020 роки, затвердженої рішенням VII скликання від 22.12.2017 р. №687 (із змінами), депутатським корпусом Великокопанівської сільської ради було прийняте рішення про виділення коштів у розмірі 24 500 грн. для забезпечення виконання цих документів.

У липні 2018 року троє дітей із прифронтової зони Луганської області та четверо маленьких українців із Тернопільщини мали можливість протягом десяти днів оздоровитися у таборі відпочинку с. Красне.

У серпні 2018 року надійшла черга дітям пільгових категорій Великокопанівської ОТГ відпочити за програмою взаємообміну на Тернопільщині. На підставі запрошення Тернопільської обласної державної адміністрації та з метою забезпечення дітей пільгових категорій відпочинком, задля формування у них національної ідентичності 2 серпня 2018 року вирушили до стаціонарного заміського оздоровчого табору-пансіонату «Лісова пісня», що розташований у м. Борщів, четверо школярів Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів: Муравський Руслан, Єрмишов Сергій, Колісніченко Наталія, Мунтян Оксана.

З 03 серпня по 12 серпня наші великокопанівці насолоджуватимуться краєвидами Тернопільщини, познайомляться із дітьми інших регіонів нашої держави, наповнюватимуться новими відчуттями та емоціями.

Всією громадою бажаємо їм гарного відпочинку. Сподіваємося, що взаємообмін групами дітей пільгових категорій у період зимового та літнього відпочинку стане доброю традицією, а місцевий бюджет наповниться такою кількістю коштів, аби можливість відпочити у інших регіонах України з’явилася у більшої кількості дітей.

Відділ освіти

Великокопанівської

сільської ради

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь