Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Про футбол за круглим столом

Дата: 03.08.2018 14:41
Кількість переглядів: 903

Фото без опису

Сьогодні, 3 липня 2018 року, в приміщенні Великокопанівської сільської ради обговорювали футбольні питання.  За «круглим» столом зібралися сільський голова Костенко Валентина Дмитрівна, заступник сільського голови Коцар Валентина Миколаївна, директор КП «Великокопанівське» Самойлова Лариса Олександрівна, інструктор зі спорту Великокопанівського відділу культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини  Шушко Сергій Валерійович, тренери місцевих футбольних команд «Ніка» та «Інтер» Довгаль Василь Петрович та Смоян Едгар Рустамович, відповідно, капітани й футболісти цих команд.

Першим питанням було обговорення діяльності та утримання трьох дитячих і трьох дорослих футбольних команд на території громади («Ніка», «Ніка 2» та «Інтер»).

Вже два роки сільський голова говорить про те, що потрібно створити одну сильну команду Великокопанівської громади, адже одну футбольну команду підтримувати фінансово рентабельніше й легше, ніж три. Вагомим аргументом є й те, що не всі команди показують високий результат, а затрати йдуть. Тренери команд увесь цей час були проти об’єднання . Та прийшов час, коли про створення команди Великокопанівської громади вже почали говорити  самі футболісти «Ніки» та «Інтера».

Спортсмени хочуть рости професійно, привозити після матчів перемоги, в решті-решт бути найкращими. Проблема лише в тому, що в одній команді немає згуртованості та є «сильний кістяк» команди, в іншій – не вистачає хороших футболістів, які поведуть їх далі, але є дружність та величезна жага до перемоги.

Здавалося б, є вихід із ситуації – об’єднати ці дві команди й проблема вирішена. Але ж тоді комусь прийдеться сісти на лаву запасних. І тут постає питання: а хто піде на це, граючи в основному складі у своїх командах? Відповідь проста: ніхто! Кожен футболіст пишається тим, що він є гравцем тієї чи іншої команди, і він хоче далі носити цю форму. Багато з них є, як вони себе називають, «ветеранами» команд, які нізащо «не зрадять» сво. командe і не перейдуть в іншу.

Обидві команди мають сильних гравців, але  кожній з них чогось бракує для досягнення хорошого результату.

Маємо надію, що сьогоднішня зустріч стала першим кроком до створення нової потужної дієвої футбольної команди Великокопанівської громади. Адже у «Ніки» є високопрофесійні гравці, які поведуть у перед, а в «Інтері» - міцний характер, який допоможе привести команду до перемоги!

Під час засідання присутні підняли ще ряд не менш важливих питань. Говорили про те, що сільський стадіон вже рік не діє. На ньому не проводяться футбольні матчі або інші дійства, поле знаходиться в неналежному стані. Останнє питання є досить болючим, бо вже завтра, 4 липня, відбудеться перший за рік футбольний матч між командою «Інтер» та командою друзів Едгара Смояна, а поле не готове до гри. Мета його проведення – привернути увагу молоді та закликати їх до здорового способу життя.  З іншого боку, гравці матимуть чудову можливість відновитися після довгої перерви.

Чимало прозвучало слів від футболістів у сторону інструктора зі спорту –  про його пасивність, не належне відношення до роботи і не сприяння в проведенні вищезгаданого матчу друзів. Обговорювали різні варіанти вирішення цих проблем. Валентина Дмитрівна дала термін в один місяць Сергію Валерійовичу для виправлення ситуації, яка склалася.

 Зупинилися на тому, що через місяць відбудеться друга спільна зустріч, на якій буде проаналізовано всі зміни, які відбудуться чи не відбудуться за даний період.

«На наступній зустрічі зробимо так, як ви вирішите,» - пообіцяв сільський голова.

І хто знає, можливо через 30 календарних днів ми побачимо список гравців нової сильної професійної футбольної команди Великокопанівської ОТГ.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь