Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Урочисте відкриття дитячого майданчика та обговорення планів на майбутнє

Дата: 06.08.2018 14:09
Кількість переглядів: 1082

Фото без опису

У селі Великі Копані встановлено черговий дитячий майданчик.

 3 серпня 2018 року на перетині провулку Радгоспний і  вулиць Жовтневої та Костіна відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика.

         Ініціатором його встановлення став депутат від вулиць Костіна, Миру, Радянської та провулку Дачний Сергій Кравченко. За фінансової підтримки Великокопанівської сільської ради та спільними зусиллями  депутата районної ради Сергія Бойка,  депутата від вулиць Бібліотечної, Піонерської та Соборної Петра Баєва, бувшого депутата від вулиць Жовтневої, Північної, Пролетарської, Лінійної, 50 років Перемоги та провулку Радгоспний Сергія Ковальова та жителів села Великі Копані майданчик встановили, загальною вартістю 95 тисяч 300 гривень.

         Відсвяткувати цю подію зібралися як діти, так і дорослі. Завітали на свято й представники місцевої влади. Великокопанівський сільський голова привітав всіх з відкриттям нового місця відпочинку. Валентина Костенко подякувала всім, хто взяв участь у його встановленні. Сільський голова наголосив, що це свято стало приводом початку звітування про пророблену роботу та ознайомленням з планами на майбутнє.

На 2018 рік заплановано капітальний ремонт будівлі амбулаторії по вулиці Горького, 5-В села Великі Копані для відкриття постійного пункту базування бригади екстреної медичної допомоги. Реалізація цього проекту здійснюватиметься за сприяння народного депутата України Федора Негоя на суму 1 млн. 406 тисяч 471 гривня за рахунок отриманої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам  на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій та з місцевого бюджету – 91 тисяча 498 гривень.

 Великокопанівською сільською радою зібрано та надано пакети документів на реконструкцію будівлі  магазину під Центр надання адміністративних послуг по вулиці Карла Маркса, 58-В та будівництво нової амбулаторії групової практики на три лікаря, заплановано виділення земельної ділянки та виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва нових школи та садочка в селі Великі Копані.

         Відбувся діалог великокопанівців із начальником відділу освіти Тетяною Шушко, інспектором по охороні правопорядку Неонілою Кудревською, фахівцем з військового обліку, реєстрації населення та ведення держреєстру Ольгою Картавцевою, працівником відділу з питань сімї, молоді, охорони дитинства та соціальної роботи  Мариною Сиротою, директором КП «Великокопанівське» Ларисою Самойловою, виконуючим обов’язки головного лікаря КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Іриною Ковальовою  та лікарем загальної практики сімейної медицини Петром Баєвим. Багатьох місцевих жителів хвилювали питання щодо вивозу сміття, встановлення сміттєвих баків, оформлення субсидії, про якість навчання, готовність школи до навчального процесу, порушення правопорядку на вулицях села вночі, безкоштовні ліки та багато іншого.

         На завершення зустрічі Валентина Костенко подарувала малечі солодощі в вигляді торту.

Вкотре ми переконуємося, що згуртованість та наполегливість великокопанівців приносить позитивні результати.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь