Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Турнір за Кубок друзів – це більше, ніж футбол

Дата: 06.08.2018 15:57
Кількість переглядів: 1086

Фото без опису  У суботу в Великих Копанях відбувся футбольний турнір за «Кубок друзів», який проводиться вже другий рік поспіль.

4 серпня 2018 року на сільському стадіоні зіграли місцева футбольна команда «Інтер» з командою друзів Едгара Смояна. Серед гравців збірної були жителі сіл Великі Копані, Добросілля, спортсмени з місцевої футбольної команди «Ніка» та, навіть, хірург з села Виноградово, який був нападаючим.

Метою проведення турніру стало бажання футболістів та жителів Великокопанівської громади привернути увагу молоді та закликати їх до здорового способу життя, адже футбол – це наше здорове майбутнє!

Перед початком матчу гравці та всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять  тренера з карате Соценка Володимира Володимировича, який помер напередодні.

Гра видалася напрочуд цікавою. Після першого тайму на перерву футболісти пішли з рахунком 3:3. Після свистка про закінчення другого тайму, рахунок становив 5:5. Тому відбулася серія пенальті. Так як це був товариський матч, суддя дав можливість  пробити всім 11 гравцям з кожної команди. В результаті такої боротьби, рахунок за кількістю пенальті становив 10:7 на користь місцевої команди, тому Кубок друзів отримала ФК «Інтер».

За період гри суддя назначив декілька штрафних, один із яких приніс гол команді "Інтер". Не обійшлося цього дня й без жовтих карток.

Якщо говорити про загальну атмосферу на полі, то вона була напрочуд дружньою. Хоч суперники й змагалися за перемогу, та агресія була відсутня. Відчувалося, що футболісти відпочивають душею та насолоджуються грою. Для того, щоб всі гравці обох команд могли зіграти, робилися заміни кожні 10 хвилин.

Те, що гравці ФК «Ніка» увійшли до складу збірної друзів Едгара Смояна, стало ще одним доказом того, що футболісти команд «Інтера» й «Ніки» суперники лише на полі, а в житті – справжні друзі.

Після того, як остаточно переможця було визначено,відбулася церемонія нагородження. Першими медалі отримали гравці команди-переможниці, потім їх суперники, дружини та діти футболістів, навіть, фотографи та вболівальники. Словом, перемогли всі! Перемогла дружба!

Організатор турніру за Кубок друзів Едгар Смоян висловлює вдячність за сприяння в проведенні заходу сільському голові Валентині Костенко та спонсорам матчу за небайдужість до футболу й здоров'я молоді!

(Всі фото з матчу маєте можлиість переглянути в розділі сайту "Фотогалерея", розміщені в альбомі "Турнір за Кубок друзів – це більше, ніж футбол"(04.08.2018))


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь