Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Футбольна перемога присвячена Дню Військово-Морських Сил

Дата: 10.08.2018 09:38
Кількість переглядів: 981

 Футбол – гра мільйонів. Мільйонів людей, які приходять на стадіон підтримати команду або просто подивитися футбол. Гра, в яку англійці навчили грати світ, а бразильці показали, як потрібно красиво перемагати. Гра, в якій кожен футбольний вболівальник, сидячи на трибуні чи перед екраном телевізора, відчуває себе експертом. Дуже приємно спостерігати, коли заповнений стадіон підтримує команди та підганяє їх вперед. Футбольне поле у кожному селі, селищі, місті, на якому виступає футбольна команда  – ось такий, напевно, ідеальний варіант популяризації та розвитку гри мільйонів.

Футбольна команда «Ніка 2» селища Абрикосівка  завдяки Великокопанівській сільській раді  оснащена новою формою та м’ячами,  завдяки небайдужим людям – Барвінок Н.Б.  та Остапук А.В.,Чавус П. Я., Жезло А. В., Дардан А. О., Слиндо Ю.В., Толстюк М.М – на воротах поля натягнута нова сітка. Все  це задає певний мотив,  цілеспрямованість  та відповідальність  у грі.

Селище Абрикосівка має давні добрі футбольні традиції, адже  команда неодноразово  посідала призові місця на районних та обласних змаганнях. Ось і футбольний матч, що  відбувся у с. Птахівка, приурочений  Дню Військово-Морських Сил Збройних Сил України,  29  липня 2018 року, завершився перемогою команди селища Абрикосівка. Матч між командами Птахівка – Абрикосівка закінчився з рахунком 0:2, а Ювілейне – Абрикосівка з рахунком 1:3.  Головне в любительському спорті мати можливість і бажання змагатися за будь-яких умов та, звичайно, перемагати.

Дякуємо футболістам  за гарну гру і перемогу, тренеру зичимо здоров’я, спонсорам вдячні за підтримку!

Окремо висловлюємо подяку підприємцям та мешканцям села Птахівка за організацію спортивного свята!!!

Абрикосівський старостинський округ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь