Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Освітяни Великокопанівської громади мали змогу оздоровитися протягом липня

Дата: 10.08.2018 11:32
Кількість переглядів: 1059

Фото без опису 

 Липень  для багатьох  членів профспілки та їх сімей став  незабутнім і   щасливим завдяки значній роботі багатьох спеціалістів. На спільному засіданні голови Великокопанівської об’єднаної громади Костенко В. Д., начальника відділу освіти Шушко Т.В., комітету профспілки Герасимчук А.І., Пархоменко І.О., Холявко С.І., Терещенко Н.А., Кривошея В.М. вирішили оздоровити членів профспілки закладів освіти Великокопанівської  сільської ради з 01.07.-31.07.2018 р . на базі відпочинку «Дніпро»  с. Генічеська Гірка Херсонської області. База відпочинку  знаходиться  на самому узбережжі теплого Азовського моря на популярній косі Арабатській стрілці. Прекрасні будиночки з чудовими умовами (нові меблі,холодильник, кондиціонер, телевізор, душ, туалет)  зустрічали наших спілчан, які стоять на самому пляжі. На території бази розташовані майданчики для дітей, магазин, місце для паркування, охорона. Пляж оснащено всім необхідним  для відпочинку – лежаками та навісами.

Теплий прийом адміністрації, м'який клімат, велика кількість сонячних днів, сухе повітря, насичене йодистими речовинами, наявність широких піщаних пляжів протяжністю в десятки кілометрів із мілководною прибережною смугою – все налаштовує лише на відпочинок.

Одна доба проживання на базі відпочинку «Дніпро»   коштує 900 грн.  90 % коштів перерахувала Великокопанівська сільська рада,  5  %  -  профспілка освіти,  5 %  - працівники освіти.

Час минув досить швидко, та всі  б із задоволенням знову повернулися до цієї атмосфери.

Всі дуже вдячні за організацію відпочинку безпосередньо Валентині Дмитрівні та депутатському корпусу Великокопанівської сільської ради.  Приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за  оздоровлення освітян громади. Поки  такі люди живуть і працюють, то буде жити  і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за  Ваші щирі і чуйні серця. За те, що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог  Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

 

За дорученням комітету голова  Великокопанівської СОППОНУ      Кривошея В.М.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь