Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

ШЛЯХ УЧАСНИКІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ВЕЛОПРОБІГУ «БАЧУ! МОЖУ! ДОПОМОЖУ!» ПРОЛІГ ЧЕРЕЗ ВЕЛИКОКОПАНІВСЬКУ ГРОМАДУ САМЕ В ДЕНЬ СВЯТКУВАННЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 27.08.2018 12:25
Кількість переглядів: 1159

Фото без опису 23 серпня 2018 року в Великокопанівській об’єднаній територіальній громаді святкування Дня прапору та Дня Незалежності України розпочалося з вітання учасників Всеукраїнського велопробігу «Бачу! Можу! Допоможу!», в якому взяли участь зрячі та незрячі велосипедисти з усіх куточків України.

Після того, як учасники велопробігу перетнули межу села Великі Копані, до них в знак підтримки долучилися великокопанівські юнаки та дівчата. Тому всі разом прибули на площу біля Великокопанівського Будинку культури для того, щоб разом розпочати святкування Дня Незалежності України.

На святковому концерті громада привітала бурхливими оплесками велоспортсменів, які починаючи з 5 серпня, із Харкова подолали більше 1000 км містами України через Полтаву, Кременчук, Дніпро, Запоріжжя, Мелітополь, Генічеськ, Асканію Нову й Великі Копані, а 24 серпня дісталися Херсона.

Такий велопробіг мав на меті змінити суспільну думку та зламати стереотип щодо обмежень і можливостей незрячих людей та сприяти їхній інтеграції в українське суспільство.

У велопробізі «Бачу! Можу! Допоможу!» взяли участь не тільки незрячі люди, а й майстри хенд-роверів, які зовсім не уступали у швидкості й уміннях своїм командним друзям.

Привітав учасників велопробігу голова Великокопанівської сільської ради Валентина Костенко, висловивши свій захват від витримки й сили духу велоспортсменів словами подяки за такий гарний приклад як для молоді Великокопанівської громади, так і для всього населення України, коли людина, не зважаючи на особливості здоров’я, йде до цілі та досягає її.

Учасники Всеукраїнського велопробігу вручили подяки голові Великокопанівської сільської ради Валентині Костенко, директору Великокопанівського Будинку культури Тетяні Собко  та інструктору  по спорту Великокопанівського відділу культури, молоді, спорту, туризму та культурної спадщини Сергію Шушку за підтримку та сприяння в організації велопробігу, подарували на згадку великокопанівцям стрічки з гаслом «Бачу! Можу! Допоможу!».

Святкування Дня Незалежності України продовжилося виступами колективів Великокопанівського сільського Будинку культури. Жителі громади мали чудову можливість насолодитися українськими піснями, поспілкуватися в чудовій компанії друзів, скуштувати куліш від КП «Великокопанівське» та по завершенні святкового концерту від душі потанцювати на дискотеці.

Досить неординарним, патріотичним та цікавим видалося святкування Дня Незалежності України в Великокопанівській ОТГ!

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь