Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Великокопанівська ОТГ, єдина громада з Херсонщини, яка увійшла до переліку міст, що мають намір створити ЦНАП у форматі "Прозорий офіс"

Дата: 03.09.2018 12:03
Кількість переглядів: 1323

 22 серпня 2018 року на засіданні Уряду під головуванням Прем?єр-міністра України Володимира Гройсмана було прийнято розпорядження «Про внесення змін до переліку міст обласного значення та об?єднаних територіальних громад, що мають намір створити та забезпечити функціонування центрів надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру, в форматі «Прозорий офіс», відповідно до якого розширено перелік міст обласного значення та ОТГ, що мають намір створити та забезпечити діяльність центрів у форматі «Прозорий офіс». Рішення прийнято на підставі звернень міст та об’єднаних громад, які були надіслані до Мінсоцполітики.

Великокопанівська ОТГ -  одна з 14 міст та об'єднаних громад України, яка  увійшла до переліку міст, що мають намір створити ЦНАП у форматі "Прозорий офіс". Наша громада єдина на Херсонщині, яка отримала цю можливість.  Відтепер Великокопанівська громада розпочне процес створення ЦНАСПу, а жителі громади матимуть можливість отримувати послуги в сучасному форматі.

Фінансування створення Центру надання адміністративних та соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс» у Великокопанівській ОТГ буде здійснюватися з Державного бюджету України. 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь